Αθλητισμός

Παράδοση…. πελάτη

Παράδοση…. πελάτη
Για 12η συνεχόμενη χρονιά κερδίζει ο ΑΡΗΣ την ΑΕΚ στο Παλέ για την κανονική περίοδο

​Οι αριθμοί του χθεσινού ντέρμπι με την Ενωση, όπως τους δημοσίευσε ο ΕΣΑΚΕ στην ιστοσελίδα τουΑναλυτικά:

Την παράδοση που έχει δημιουργήσει απέναντι στην ΑΕΚ συνέχισε ο Άρης καθώς νίκησε για 12η συνεχόμενη σεζόν στην έδρα του, στη συνάντηση των δύο ομάδων στην κανονική περίοδο. Η Ένωση έχει επικρατήσει σε παιχνίδι για τα πλέι οφ, αλλά για την κανονική περίοδο η τελευταία της νίκης είναι τη σεζόν 2001/02.

 * Ο Βασίλης Ξανθόπουλος έγινε μόλις ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία της STOIXIMAN.GR Basket League που ξεπερνά τις 1.000 ασίστ! Ο γκαρντ του Άρη με τις έξι ασίστ που είχε απέναντι στην ΑΕΚ έφτασε τις 1.002 στην καριέρα του, ενώ είναι δεύτερος εν ενεργεία πασέρ πίσω από τον Βασίλη Σπανούλη.

 * Ο Γουίλ Κάμινγκς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και… επαναφέρει τα πρωτεία στον Άρη μετά από την περίοδο 2014/15 όταν και τον αντίστοιχο τίτλο είχε κατακτήσει ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ.

* Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς με τα τέσσερα επιθετικά ριμπάουντ που μάζεψε ξεπέρασε, κατά ένα, τα 200 στην STOIXIMAN.GR Basket League και παράλληλα ισοφάρισε την καλύτερη επίδοσή του ως παίκτης του Άρη.

* Τις 100 προσπάθειες για τρίποντο συμπλήρωσε στη φετινή σεζόν ο Θοδωρής Ζάρας.

* Με τα πέντε ριμπάουντ που μάζεψε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έφτασε τα 1.306 και ανέβηκε στην 21η θέση των κορυφαίων ριμπάουντερ της λίγκας προσπερνώντας τον Μιχάλη Πελεκάνο που έχει 1.304.

Πηγή: allaboutaris.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments