Αθλητισμός

Τσιγκρίνσκι στον γιατρό: “Αν δώσεις το οκ, εγώ είμαι έτοιμος”!

Τσιγκρίνσκι στον γιατρό: “Αν δώσεις το οκ, εγώ είμαι έτοιμος”!
Η αποθέωση του Ανδρέα Δημάτου για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και η αποκάλυψη του γιατρού της ΑΕΚ για την επιστροφή του Ουκρανού πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο.

​Υπό… κανονικές συνθήκες ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα προλάβαινε οριακά τον επαναληπτικό. Ωστόσο, ο Ουκρανός στόπερ έδωσε τη δική του μάχη με το χρόνο, έβγαλε το πείσμα του, ταξίδεψε στο Μιλάνο για να αποκτήσει ειδικό νάρθηκα που προστατεύει το εγχειρισμένο του χέρι, επέστρεψε πολύ νωρίτερα του αναμενόμενου και στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη ήταν εκ των κορυφαίων της ΑΕΚ.

Με τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Ανδρέα Δημάτο, να… αποθεώνει τον «Τσίγκρι« με ανάρτησή του στο Facebook. «Στην αγκαλιά σου μια ολόκληρη ομάδα. Μόνο εσύ και κάποιοι άνθρωποι που δούλεψαν μαζί σου γνωρίζουν πόσο μεγάλο είναι αυτό που κατάφερες. Απλώς σε θαυμάζω!», έγραψε.

Το συγκεκριμένο ποστ σχολίασε και ο άνθρωπος που βοήθησε σε αυτή τη γρήγορη επιστροφή, ο γιατρός της ΑΕΚ, Άλκης Καλιακμάνης, ο οποίος αποκάλυψε μάλιστα τον διάλογο που είχε με τον παίκτη για αυτό το comeback: «Πριν από 42 ημέρες ήταν με διαλυμένο χέρι και για κάποιες ωρες με διαλυμένη ψυχολογία.. Χθες βράδυ δίδαξε για άλλη μια φορά πως πρέπει να παίζεται η θέση του.

Έχει γνωρίσει ιατρικά επιτελεία κορυφαίων ομάδων και όμως η ταπεινότητα ο επαγγελματισμός και η εργατικότητα του περισσεύουν. “Θα κάνω ό,τι μου πεις και αν εσύ μου δίνεις το οκ εγώ είμαι έτοιμος, γιατί σε εμπιστεύομαι 100%” μου έλεγε κάθε μέρα .. Απίστευτο παράδειγμα και πρότυπο ανθρώπου ! Του αξίζουν τα καλύτερα!!».

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments