Αυτοδιοίκηση

Θεσσαλονίκη: Μέχρι 28 Απριλίου οι προτάσεις για τις αστικές συγκοινωνίες

Θεσσαλονίκη: Μέχρι 28 Απριλίου οι προτάσεις για τις αστικές συγκοινωνίες
Αυτή είναι η προθεσμία που δόθηκε στους Δήμους της πόλης.

Μέχρι τις 28 Απριλίου θα καταθέσουν οι δήμοι της Θεσσαλονίκης τις προτάσεις τους στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) για τη λειτουργία των αστικών συγκοινωνιών. 

Στη συνέχεια η ΠΕΔ-ΚΜ θα συνεδριάσει προκειμένου να ομαδοποιήσει τις προτάσεις και θα απαντήσει στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, τον οποίο παράλληλα θα καλέσει σε συνάντηση στη Θεσσαλονίκη. Αυτό έγινε γνωστό μετά τη συνάντηση των δημάρχων της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης, στην έδρα της ΠΕΔ-ΚΜ, με αντικείμενο συζήτησης το προσχέδιο νόμου του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για τη λειτουργία των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας, Λάζαρος Κυρίζογλου, διευκρίνισε ότι μετά τη σύσκεψη που είχε γίνει, παρουσία του υπουργού, τον περασμένο Ιανουάριο στο δημαρχείο Κορδελιού – Ευόσμου, οι δήμαρχοι της Θεσσαλονίκης είχαν ζητήσει να τους σταλεί ένα κείμενο και πάνω σε αυτό να συζητήσουν και να διατυπώσουν τις προτάσεις τους. 

Το προσχέδιο εστάλη στις 5 Απριλίου, ενώ το υπουργείο ζητούσε την κατάθεση των προτάσεων των δήμων μέχρι τις 19 Απριλίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments