Στήνουν πάρτι κρεατοφαγίας οι Άθεοι | Pagenews.gr
Pagenews Team 14 Απριλίου 2017, 14:41

Πάρτι κρεατοφαγίας διοργανώνει σήμερα η Ένωση Αθέων στη Θεσσαλονίκη, προσκαλώντας όσους το επιθυμούν να συμμετάσχουν στο λεγόμενο «Φανερό Δείπνο».

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση αναφέρει χαρακτηριστικά: «απέχουμε μόνο από το πένθος και τη νηστεία και όχι από τη λογική, και ειδικά όχι με βάση εντολές εκπροσώπων υποτιθέμενων υπερφυσικών όντων».

Μάλιστα, καλούν όσους δεν παραβρεθούν στο δείπνο τους, να συμμετάσχουν σε αυτό από το σπίτι, ανεβάζοντας τις προσωπικές τους φωτογραφίες στο διαδίκτυο με το hashtag #faneros_deipnos.


Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωσή τους:

«Είναι ο καιρός των ανοιξιάτικων διακοπών και η Ένωση Αθέων σας προσκαλεί και φέτος στον Φανερό Δείπνο μας. Μια όμορφη παράδοση πλέον της χώρας μας που δεν απαιτεί κρατική δεισιδαιμονία και κρατικές δαπάνες. Απέχουμε μόνο από το πένθος και τη νηστεία και όχι από τη λογική, και ειδικά όχι με βάση εντολές εκπροσώπων υποτιθέμενων υπερφυσικών όντων.

Κρεατοφάγοι, αποκλειστικοί χορτοφάγοι και όλοι/ες ενδιάμεσα, είσαστε όλοι καλοδεχούμενοι.

Δεν θα υπάρχει ενιαίο μενού ή προκαθορισμένο κόστος, μπορείτε να παραγγείλετε ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις δυνατότητές σας. Ελάτε να φάμε και να γνωριστούμε!

Την Παρασκευή 14-04-2017 (γνωστή και με το ψευδώνυμο «Μεγάλη») στις 8 μ.μ. Στη Θεσσαλονίκη, θα συναντηθούμε Ερμού & Αριστοτέλους, μπροστά στο Α.Τ. Λευκού Πύργου».

TAGS: