«Η Αθηνά Ωνάση δεν μπορεί να κάνει παιδιά» | Pagenews.gr
Pagenews Team 14 Απριλίου 2017, 14:20 14 Απριλίου 2017, 14:20

Απίστευτη επίθεση στην Αθηνά Ωνάση εξαπέλυσε ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, αποκαλύπτοντας έναν ακόμη λόγο που τους οδήγησε στον χωρισμό.

«Ο πραγματικός λόγος του χωρισμού: Η Αθηνά Ωνάση δεν μπορούσε να χαρίσει ένα παιδί στον Ντόντα», γράφει ο τίτλος του δημοσιεύματος. Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως η κατάθλιψη και τα ξεσπάσματα της Αθηνάς Ωνάση δημιουργήθηκαν από το γεγονός πως δεν μπορούσε να κάνει παιδί.

Αναφέρει ακόμη πως το ζευγάρι είχε κάνει πολλές προσπάθειες για να αποκτήσει παιδί, κάτι που δεν ήταν εφικτό λόγω του προβλήματος της χρυσής κληρονόμου.

Ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο θα προβάλλει, σύμφωνα με το βραζιλιάνικο μέσο, το εν λόγω επιχείρημα και στο δικαστήριο της Ελβετίας που θα εκδικάσει το διαζύγιό της και μάλιστα αναμένεται να προσκομίσει τη σχετική ιατρική γνωμάτευση.

Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως το δημοσίευμα είναι απόλυτα κατευθυνόμενο από τον Αλβάρο μέσω της συντρόφου του Ντενίζ Σεβέρο, η οποία είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια με πολύ ισχυρές διασυνδέσεις στο χώρο των ΜΜΕ.

TAGS: