Αθλητισμός

Ανάλυση: Καπνι-γκολ που έδωσαν βαθμούς!

Ανάλυση: Καπνι-γκολ που έδωσαν βαθμούς!
​Με χρόνο συμμετοχής στους 21 από τους 24 αγώνες (σ.σ. εξαιρουμένου του ματς με τον Πανθρακικό) του φετινού πρωταθλήματος, εκ των οποίων μόλις στους… τέσσερις ως βασικός, ο Αντώνης Καπνίδης, έχει καταφέρει έστω και με αυτόν τον τρόπο να δίνει «απαντήσεις», αλλά κυρίως… βαθμούς με τα γκολ του.

Με αφορμή το γκολ-νίκης στο Αίγιο, σας αναλύουμε τη φετινή παρουσία του 24χρονου φορ, πως από βασικός και αναντικατάστατος τα τελευταία δύο χρόνια, πλέον δίνει (πολύτιμες) λύσεις από τον πάγκο και το κυριότερο, πως σε λίγα μόλις λεπτά συμμετοχής συγκριτικά με τους υπόλοιπους έχει καταφέρει να σκοράρει έξι φορές και να είναι ο δεύτερος σκόρερ του Άρη…

Το «μουδιασμένο» ξεκίνημα…

Μετά από δύο συμμετοχές στην αρχική ενδεκάδα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, οι κακές εμφανίσεις της ομάδας αλλά και του ίδιου, φαίνεται πως μείωσαν την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του. Το ένστικτο του σκόρερ, όμως, μίλησε στα Περιβόλια. Μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και λίγα λεπτά αργότερα, πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, κόντρα στον Κισσαμικό. Σκόραρε ξανά στο επόμενο ματς με την Καλλονή, στο άνετο 5-0 του «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά ήδη ο Μπράνα Ίλιτς κέρδιζε πόντους και την προτίμηση του Νίκου Αναστόπουλου για το αρχικό σχήμα, παρότι δεν… σκόραρε εκείνο το διάστημα.

Τα «χρυσά» γκολ…

Ιδιαίτερη αδυναμία ο 24χρονος φορ έχει δείξει στα… Χανιά. Με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν «κολλήσει» στο 1-1 στον α΄γύρο, ο Νίκος Αναστόπουλος έριξε στο ματς τον 24χρονο φορ στο 87΄και αυτός τον «ξελάσπωσε» στο 91΄, χαρίζοντας το τρίποντο στον Άρη. Ακολούθησε το γκολ με το οποίο πριν από τρεις εβδομάδες, στο Μάλεμε, άνοιξε ο δρόμος για τη νίκη του Άρη, μπαίνοντας και πάλι στο ματς, ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, για να σκοράρει λίγα λεπτά ξανά αργότερα. Στο Αίγιο, πέτυχε ένα ακόμα σπουδαίας σημασίας γκολ, ίσως το σημαντικότερο με διαφορά, αυτό της νίκης που κράτησε «ζωντανό» τον Άρη στην προσπάθειά του για άνοδο.

Η χειρότερη στιγμή…

Μακράν η χειρότερη φετινή στιγμή του 24χρονου στράικερ, ήταν το χαμένο πέναλτι στη Λαμία. Η αστοχία του είχε στερήσει από τον Άρη τον βαθμό της ισοπαλίας, στο τελευταία λεπτό των καθυστερήσεων. Είχε μείνει καιρό χωρίς γκολ, από το ματς με τα Χανιά στη Θεσσαλονίκη κι έμεινε… άλλο τόσο. Σκόραρε ξανά τρεις μήνες μετά, με τον Πανελευσινιακό, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», από την άσπρη βούλα και πάλι, όμως, αυτή τη φορά ήταν εύστοχος.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΔΗ

3Η αγωνιστική: Κισσαμικός – Άρης 0-1 (0-1)

4Η αγωνιστική: Άρης– Καλλονή 5-0 (3-0)

7η αγωνιστική: Άρης– Χανιά 2-1 (2-1)

22η αγωνιστική: Άρης– Πανελευσινιακός 4-0 (3-0)

24η αγωνιστική: Χανιά – Άρης 0-2 (0-1)

26η αγωνιστική: Παναγιάλειος – Άρης 0-1 (0-1)

ΑΓΩΝΕΣ: 21

ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ: 4

ΓΚΟΛ: 6

ΑΣΙΣΤ: 1

ΛΕΠΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 843

Πηγή: pressaris.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments