Αθλητισμός

Έξυπνη βόμβα στην Τούμπα – Γίγαντα παικταρά “φέρνει” ο ΠΑΟΚ, θα κόψει τους αντίπαλους στη μέση!

Έξυπνη βόμβα στην Τούμπα – Γίγαντα παικταρά “φέρνει” ο ΠΑΟΚ, θα κόψει τους αντίπαλους στη μέση!
Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται μεταγραφικά για το καλοκαίρι και τα πρώτα ονόματα... σκάσανε μύτη. Τι ισχύει και τι όχι;

Η αλήθεια είναι πως όσο φτάνουμε προς το τέλος της σεζόν, ακόμα και για τις ομάδες που έχουν έντονο αγωνιστικό ενδιαφέρον όπως ο ΠΑΟΚ, δεν μπορούν παρά να κάνουν σιγά – σιγά έναν σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο!

Με τον αθλητικό Τύπο σήμερα να αναφέρει ότι ο Σέιχ Ν’ Ντόι, ο 30χρονος αρχηγός της Ανζέ που είχε γραφτεί και τον Γενάρη για τον Δικέφλο,”ξαναμπήκε” στο κάδρο για τον ΠΑΟΚ.

Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν βγήκε ποτέ και παραμένει πολύ ψηλά! Μάλιστα, αν δείξει λίγο καλύτερη θέληση στο οικονομικό κομμάτι και δεν βρει τις προτάσεις που προσδοκά από την Γαλλία (αλλά και αν στον ΠΑΟΚ δεν βρουν κάτι ακόμη καλύτερο), τότε μην αποκλείσετε να προχωρήσει το θέμα!

Οι Θεσσαλονικείς, πάντως, τον έχουν πάντως σταθερά ψηλά τη λίστα τους, καθώς πρόκειται για ένα… θηρίο στη μεσαία γραμμή, ορισμός του box-to-box μέσου, βλέπει τον κόσμο από το 1,92 μ., διαθέτει πανίσχυρο σουτ και σκοράρει τακτικά με κεφαλιές…

Το χειμώνα η χρηματηστηριακή του αξία ανερχόταν στα 4 εκ. ευρώ, αλλά η ομάδα του τον παραχωρούσε με 2+ εκ. ευρώ.

Ίσως το προσεχές καλοκαίρι αυτά τα δεδομένα να είναι εντελώς διαφορετικά…

πηγή:  sportdog.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments