Αθλητισμός

Ξένος προπονητής και έξι ενδεκαδάτες μεταγραφές για Ολυμπιακό

Ξένος προπονητής και έξι ενδεκαδάτες μεταγραφές για Ολυμπιακό
Εντείνεται η αναζήτηση ξένου προπονητή για τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό. Ειλημμένη η απόφαση για σημαντική ενίσχυση με τουλάχιστον έξι παίκτες πρώτης γραμμής.

​Η απόφαση για ριζικές αλλαγές στον Ολυμπιακό είναι ειλημμένη, ανεξάρτητα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος ή την έκβαση της προσπάθειας της ομάδας να κατακτήσει το νταμπλ. Η διοίκηση της ΠΑΕ αντιλαμβάνεται πως έχουν γίνει λάθη, τόσο στις επιλογές των προπονητών όσο και στη στελέχωση της ομάδας, και είναι αποφασισμένη να τα διορθώσει. 

Σύμφωνα με τη Live Sport, εντείνονται οι προσπάθειες για την πρόσληψη ενός εγνωσμένης αξίας ξένου προπονητή, που θα κληθεί να σχεδιάσει την ομάδα για την επόμενη σεζόν. Όσο συντομότερα γίνει η συγκεκριμένη επιλογή, τόσο περισσότερο χρόνο θα έχει ο διάδοχος του Τάκη Λεμονή στη διάθεσή του για να εντοπίσει τις αδυναμίες και να κάνει τις εισηγήσεις του. Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνονται κυρίως στην Ιβηρική, αλλά και στη Γαλλία, δίχως να υπάρχει ακόμη κάτι ξεκάθαρο. 

Από εκεί και πέρα, αλλαγές επίκεινται και στο ρόστερ. Πέρα από τις προσθήκες των Σιώπη και Ρισβάνη που θεωρούνται δεδομένες, θα γίνουν τουλάχιστον έξι μεταγραφές παικτών ενδεκάδας. Τουλάχιστον ένας επιθετικός κλάσης, δύο εξτρέμ, τουλάχιστον ένας στόπερ, αριστερός μπακ και αμυντικό χαφ είναι στην ατζέντα.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, πέρα από ενίσχυση θα υπάρξουν και εκκαθαρίσεις, καθώς υπάρχουν αρκετοί παίκτες που αποδείχτηκαν κατώτεροι των προσδοκιών.

Όλα αυτά όμως θα κληθεί να τα αποφασίσει ο νέος προπονητής, ο οποίος επίσης θα έχει λόγο για το μέλλον των Σιόβα και Λαΐφη που ανήκουν στον Ολυμπιακό και είναι δανεικοί.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments