Αθλητισμός

Μεγάλε Τσάβι Πάσκουαλ, για αυτό είσαι στον Παναθηναϊκό!

Μεγάλε Τσάβι Πάσκουαλ, για αυτό είσαι στον Παναθηναϊκό!
Η δήλωσή του που δείχνει πόσο πιστεύει στην ομάδα του!

Ααποσπάσματα από τη μεγάλη συνέντευξη του Πασκουάλ στην «Πράσινη» του Μεγάλου Σαββάτου:

-για τη φιλοσοφία και τους στόχους του: «Δεν καταλαβαίνω τίποτα άλλα εκτός από τη νίκη. Τίποτα λιγότερο. Το μόνο που σκέφτομαι είναι οι νίκες και οι τίτλοι. Δεν μπορώ να σκεφτώ τη δουλειά μου χωρίς να σκέφτομαι τις νίκες. Αλλιώς θα ήμουν σπίτι μου και θα έκανα κάτι άλλο. Δεν πρόκειται ποτέ να πω ‘Έλα, όλα είναι ΟΚ. Φτάσαμε στα προημιτελικά, είμαστε καλά, παίζουμε με τη Φενέρμπαχτσε και μπορεί να αποκλειστούμε’. Ποτέ! Σκέφτομαι ότι θα παίξουμε το μπάσκετ μας, θα πάμε στο Final Four και κόντρα σε όποιον κι αν παίξουμε θα κερδίσουμε και θα πάρουμε το ευρωπαϊκό. Είμαι σε έναν σύλλογο με έξι αστέρια και είμαι εδώ για το έβδομο. Αν όχι φέτος, που μπορεί να είναι και φέτος-κανείς δεν ξέρει-θα προσπαθήσω να βοηθήσω το σύλλογο να κατακτήσει έναν ακόμη ευρωπαϊκό τίτλο».

-για τα play offs με τη Φενέρ: «Δουλέψαμε πολύ για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας θέλουμε να το κρατήσουμε μέχρι τέλους. Το κοινό μας δίνει τρομερή ενέργεια, είναι κάτι φοβερό, και εμείς πρέπει να διαχειριστούμε σωστά τα συναισθήματά μας. Όλοι έλεγαν πως ΤΣΣΚΑ, Φενέρ και Ρεάλ θα είναι σίγουρα στο Final Four, για να δούμε τώρα τι θα γίνει… Εμείς θα παλέψουμε μέχρι τέλους για την πρόκληση που έχω μπροστά μου».

-για τη μονομαχία με τον Ομπράντοβιτς: «Δεν είναι Πασκουάλ-Ομπράντοβιτς, αλλά Παναθηναϊκός-Φενέρ. Δεν έχουμε χειριστήριο για τους παίκτες. Όλοι μαζί κερδίζουμε ή χάνουμε. Έχω μεγάλο σεβασμό και θαυμασμό για τον Ζέλικο, έχουμε επικοινωνία και θα συνεχίσουμε να έχουμε ακόμη και μετά το τέλος των αγώνων αυτών. Δεν πρέπει να φοβάσαι κανένα κακό παρελθόν ή να προσπαθείς να δημιουργείς βεντέτα. Λάθος είναι αυτό. Μόνο ένας δρόμος υπάρχει, να κοιτάς μπροστά και να κερδίζεις».

-για το τι θέλει να έχει πετύχει στο τέλος του τριετούς συμβολαίου του: «Δεν φαντάζομαι τι θα γίνει σε 2-3 χρόνια. Το πρώτο που θέλω είναι να είμαστε περήφανοι για τον Παναθηναϊκό. Το δεύτερο να αισθάνονται όλοι πως άπαντες στην ομάδα θα δίνουν πάνω από το 100% για να κερδίζει ο Παναθηναϊκός. Το τρίτο να έχουμε μα ομάδα που θα χάνει σπάνια και το τέταρτο να βλέπει ο κόσμος μπάσκετ και να ευχαριστιέται. Ο συνδυασμός των δύο τελευταίων δεν είναι εύκολος, αλλά θα το πετύχουμε και νομίζω ότι το βλέπουμε τον τελευταίο μήνα».

πηγή:  sportdog.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments