Αθλητισμός

Μπατίστ: “Ήρθε η ώρα για να επιστρέψει στο Final Four ο Παναθηναϊκός”

Μπατίστ: “Ήρθε η ώρα για να επιστρέψει στο Final Four ο Παναθηναϊκός”
Ο Μάικ Μπατίστ πιστεύει πως ήρθε η ώρα του Παναθηναϊκού για να επιστρέψει στο Final Four της Euroleague.

​Αποσπάσματα από τα όσα είπε ο Μπατίστ στην Live Sport:

Για τη σειρά του Παναθηναϊκού με την Φενέρ: «Θεωρώ πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες αυτή η σειρά των αναμετρήσεων. Όσο για εμένα, σέβομαι τη Φενέρ και τα χρόνια που αγωνίστηκα εκεί. Είναι μια δύσκολη απόφαση, αλλά στο τέλος κάθε σκέψης υπάρχει πάντα ο Παναθηναϊκός. Θεωρώ πως είναι ησ τιγμή να επιστρέψει στο φάιναλ φορ».

Για τις ομάδες που θα πάρουν την πρόκριση στο Final Four: «Πιστεύω πως δεν θα είναι εύκολα παιχνίδια, αλλά οι τέσσερις που θα περάσουν θα είναι ΤΣΣΚΑ, ΠΑΟ, Ρεάλ και Ολυμπιακός».

Για το ποιος θέλει να πάρει την κούπα μεταξύ Παναθηναϊκού, Ζοτς και Ιτούδη: «Χαίρομαι με τις επιτυχίες του Ιτούδη και του Ομπράντοβιτς, αλλά ο Παναθηναϊκός υπερτερεί απέναντι σε όλους, σε ό,τι αφορά τα δικά μου συναισθήματα και τα δικά μου θέλω».

Το μήνυμά του στους παίκτες και τον κόσμο: «Καλή τύχη στους παίκτες, να παλέψουν για κάθε κατοχή σαν να είναι η τελευταία της καριέρας τους. Ο κόσμος τώρα θα του έλεγα να υποστηρίξουν την ομάδα και να κάνουν τους παίκτες της Φενέρ να νιώσουν άβολα, πάντα με σωστό τρόπο. Γνωρίζουν το πώς, το έχουν κάνει αμέτρητες φορές. Μας έδιναν δύναμη, όταν νιώθαμε να χάνουμε το παρκέ κάτω από τα πόδια μας. Κι όταν συμβαίνει αυτό, είναι δύσκολο κάποιος να φύγει από το ΟΑΚΑ νικητής»

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments