Αθλητισμός

Το καλοκαίρι το νομικό πλαίσιο για το Γουδή!

Το καλοκαίρι το νομικό πλαίσιο για το Γουδή!
Η κυβέρνηση έχει δώσει προτεραιότητα στο νομικό κομμάτι για το γήπεδο του Παναθηναϊκού και μέχρι τα τέλη Ιουλίου στόχος είναι να "θωρακιστεί" το νομοθετικό για το Γουδή.

​Στο ματς Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Βασιλειάδης είχε βρεθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου και στις δηλώσεις του ανέφερε πως υπάρχει εντολή από τον Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να τρέξουν οι διαδικασίες για το γήπεδο στο Γουδή.

Στις δηλώσεις του ο Υπουργός ανεφέρε επίσης πως σε 14-15 μήνες θα είναι έτοιμο το νομικό κομμάτι, ωστόσο όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal» αυτό το χρονικό περιθώριο αφορούσε συνολικά το σχέδιο για τη «Νέα Αθήνα».

Για το γήπεδο του Παναθηναϊκού έχει δοθεί προτεραιότητα και το δημοσίευμα τονίζει πως πρόθεση της κυβέρνησης είναι να προετοιμαστεί και να «οχυρωθεί» το νομικό πλαίσιο μέσα στο επόμενο τρίμηνο, δηλαδή μέχρι τα τέλη του Ιουλίου να είναι έτοιμα οι συνολικές νομοθετικές ρυθμίσεις για το γήπεδο στο Γουδή προκειμένου να ψηφιστούν από τη Βουλή.

Παράλληλα, θα αρχίσουν να προετοιμάζονται και οι μακέτες του νέου γηπέδου, αλλά και των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη. Μάλιστα την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξει σύσκεψη στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό για τη συγκρότηση των επιτροπών που θα τρέξουν τα διάφορα κομμάτια του πρότζεκτ.

Αυτό που θέλουν Παναθηναϊκός και κυβέρνηση είναι όταν περάσει από τη Βουλή το νομοθετικό του γηπέδου να είναι έτοιμες οι μακέτες, οι μελέτες και οι συμφωνίες σε επίπεδο χρηματοδότησης και μάνατζμεντ και να προχωρήσει η υπογραφή των συμβάσεων ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments