Πολιτική

Τα πασχαλινά μηνύματα των κομμάτων

Τα πασχαλινά μηνύματα των κομμάτων
Εξέφρασαν την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Μηνύματα για ένα μέλλον με ελπίδα και αισιοδοξία έστειλαν ενόψει Πάσχα τα κόμματα, τονίζοντας πως η χώρα θα βγει προς το φως μετά από την περίοδο κρίσης που βιώνει.

Αναλυτικά τα μηνύματα των κομμάτων:

ΝΔ

“Πάνω απ’ όλα, το Πάσχα είναι ο θρίαμβος της ελπίδας επί της απελπισίας. Της πίστης επί της απογοήτευσης. Της ζωής επί του θανάτου και το μήνυμα αυτό, το έχουμε ανάγκη ως χώρα και ως λαός τις δύσκολες εποχές που ζούμε”, σημειώνει στο μήνυμα του ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ευχόμενος “ελπίδα και αισιοδοξία” σε όλους και “Ιδιαίτερα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται πιο σκληρά και έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από την αλληλεγγύη μας”.

Ο κ. Μητσοτάκης κάνει αναφορά στις δυσκολίες που περνά η χώρα, με την εκτίμηση ότι “η εβδομάδα των παθών για τους Έλληνες και τον ελληνισμό έχει κρατήσει πολλά χρόνια», και τονίζει ότι “η Ελλάδα θα ζήσει καλύτερες μέρες γιατί της αξίζει” και ότι “η Ανάσταση της, περνά μέσα από τις δικές μας αποφάσεις, τη συνειδητοποίηση της πραγματικότητας, την ελπίδα της αλήθειας”.

ΑΝΕΛ

“Η Ανάσταση του Ιησού Χριστού είναι το τέλειο δώρο του Θεού στον άνθρωπο. Το Άγιο Πάσχα αποτελεί τη Γιορτή για το πέρασμα από το σκοτάδι στο φως. Το Αναστάσιμο Φως που συμβολίζει την Πίστη, την Ελπίδα, την ανιδιοτελή Αγάπη να οδηγεί τα βήματά μας με την προσδοκία να υπερβούμε τον ατομικό και συλλογικό μας Γολγοθά και να διαμορφώσουμε τις προϋποθέσεις για ένα δημιουργικό παρόν και ένα μέλλον πάνω σε στέρεες βάσεις. Το αξίζουμε όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες” αναφέρει σε μήνυμά της για την Ανάσταση, η Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, καταλήγοντας “Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλες και σε όλους”.

ΠΟΤΑΜΙ

“Να νικήσουμε τα προβλήματα. Να φύγουμε μπροστά. Με γνώση και σχέδιο. Να μη φοβηθούμε να αλλάξουμε ότι επιβάλλεται”, τονίζει στο πασχαλινό μήνυμα του ο επικεφαλής του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκης ευχόμενος ιδιαίτερα στους νέους ξενιτεμένους, «να κάνουμε του χρόνου Πάσχα εδώ, όλοι μαζί”.

Ο κ. Θεοδωράκης επίσης συσχετίζει την εορτή του Πάσχα με αυτήν της Άνοιξης και την αναγέννηση, την ελπίδα και τη δύναμη της ζωής, επισημαίνοντας ότι έχουμε την τύχη να ζούμε σε μια χώρα με ένα σπάνιο και πανέμορφο φυσικό περιβάλλον και να είμαστε μέλη μιας κοινωνίας που παρά την κρίση στέκεται όρθια και δείχνει την ανθρωπιά της σε όσους έχουν ανάγκη”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments