Γνωστός διακοσμητής σχεδίασε σουίτα για να στηρίξει την οργάνωση RED (pic) | Pagenews.gr
Pagenews Team 16 Απριλίου 2017, 06:20

Ο Αμερικανός σχεδιαστής εσωτερικών χώρων, Τζόναθαν Άντλερ, γνωστός για το φιλανθρωπικό του έργο, ανακαίνισε πλήρως σουίτα του ιστορικού ξενοδοχείου στο Λος Άντζελες, Andaz West Hollywood, η οποία δεν προσφέρεται μόνο για πολυτελή ξεκούραση και χαλάρωση.

Το 30% από τα έσοδα των κρατήσεων για διαμονή στη σουίτα θα δωρίζεται στη φιλανθρωπική οργάνωση RED που έχει σκοπό την κινητοποίηση ανθρώπων και επιχειρήσεων στον αγώνα κατά του AIDS. Ιδρυτές της οργάνωσης είναι ο Μπόνο, τραγουδιστής των U2 και ο Μπόμπι Σρίβερ, δικηγόρος, δημοσιογράφος και πολιτικός με έντονη κοινωνική δράση.

Τοπ είναι στενά συνδεδεμένο με διάσημους πελάτες. Ανήκει στην οικογένεια των Hyatt Hotels και Resorts, ήταν επίσημα γνωστό ως Continental Hyatt House. Μεταξύ άλλων φιλοξενούσε τις δεκαετίες του 60 και του 70 τα θρυλικά συγκροτήματα της ροκ «The Rolling Stones», «The Doors», «The Who» και τους «Led Zeppelin» που έκαναν ξέφρενα πάρτι και γι’ αυτό το αποκαλούσαν «The Riot House» (Το σπίτι των ταραχών).

O 50χρονος διακοσμητής είπε ότι το Andaz έχει την ιστορία της φιλοξενίας μύθων του rock and roll και γι αυτό θέλησε να δημιουργήσει μία σουίτα εντυπωσιακή και πολυτελή.

Σε αρμονία με τη ροκ κληρονομιά του ξενοδοχείου τους τοίχους κοσμούν μία φωτογραφία από συναυλία, μια εικόνα του παπουτσιού πλατφόρμα της Μπιάνκα Τζάγκερ, καθώς και μία μοναδική τοιχογραφία σε όλο τον τοίχο του σαλονιού σε κόκκινο χρώμα – από τον διεθνούς φήμης καλλιτέχνη του δρόμου Kelsey Montague , που απεικονίζει ένα μικρόφωνο, νότες και σύμβολα που αντιπροσωπεύουν τη μουσική, την αγάπη και το έργο της οργάνωσης RED. Κόκκινο, λευκό και γαλάζιο είναι τα χρώματα που κυριαρχούν σε συνδυασμό με μεταλλικές πινελιές.


Ο Τζόναθαν Άντλερ


Το ίδιο ξενοδοχείο, το οποίο είχαν νοικιάσει κάποτε ολόκληρο οι Led Zeppelin και από παράθυρο του οποίου ο Κιθ Ρίτσαρντς πέταξε έξω μία τηλεόραση, τώρα διαθέτει μία σουίτα για φιλανθρωπική οργάνωση, που ίδρυσε ένας θρύλος της ροκ μουσικής.

Είναι εδώ και πολλά χρόνια υποστηρικτής της οργάνωσης και οι ιδρυτές του θεώρησαν ότι το ετερόκλητο ύφος του θα ήταν τέλειο για αυτό το project, είπε στο Hollywood Reporter, η διευθύντρια μάρκετινγκ της Hyatt, Maryam Banikarim για την προσφορά του Άντλερ στο ξενοδοχείο που ήταν κάποτε θρυλικό στέκι των μελών ροκ συγκροτημάτων.

Οι τιμές για διαμονή στην πολυτελή ροκ σουίτα κυμαίνονται από 519 έως 849 δολ. για μία διανυκτέρευση.

Ο Άντλερ υποστηρίζει πολλές ανθρωπιστικές δράσεις, όπως την έρευνα για τον καρκίνο και τις προσπάθειες προστασίας των ζώων, αλλά πιστεύει ότι η μάχη κατά του HIV/AIDS παραμένει καίριας σημασίας.

TAGS: