Διεθνή

Λονδίνο: Street art αφιερωμένη στην Έιμι Γουάινχαουζ (pics)

Λονδίνο: Street art αφιερωμένη στην Έιμι Γουάινχαουζ (pics)
Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 24 Σεπτεμβρίου.

Το Εβραϊκό Μουσείο στο Λονδίνο, στην Κάμντεν Τάουν ανακοίνωσε ότι η έκθεση «Ένα οικογενειακό πορτρέτο» που είναι αφιερωμένη στην Έιμι Γουάινχαουζ θα διαρκέσει μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου.

Στην έκθεση, οι νοσταλγοί της Έιμι έχουν την ευκαιρία να σταθούν μπροστά σε οικογενειακές φωτογραφίες, μουσικά όργανα και προσωπικά αντικείμενα της τραγουδοποιού, που έφυγε από της ζωή τον Ιούλιο του 2011, θύμα κατανάλωσης υπερβολικής ποσότητας αλκοόλ.

Το Εβραϊκό Μουσείο είχε ανακοινώσει για την έκθεση ότι «η οικογένεια της Έιμι μάς προσέφερε μια άνευ προηγουμένου πρόσβαση στα προσωπικά της αντικείμενα, χάρη στα οποία θα γίνουμε μάρτυρες του πάθους της για τη μουσική, τη μόδα, το σουντόκου, τον Σνούπι, το Λονδίνο και πολλά άλλα».

Για το «Μονοπάτι της Έιμι», ενημερώνει ότι ήταν παραγωγή του μουσείου σε συνεργασία με την Global Street Art. Ένα «μονοπάτι» ιχνηλάτησης της γειτονιάς της, με τοπόσημα, έργα καλλιτεχνών δρόμου, όπως οι Captain Kris, Mr. Cenz, Philth και Amara por Dios.

Το «μονοπάτι» καταλήγει σε μια καινούργια εγκατάσταση -«Η αγάπη είναι ένα παιχνίδι στο οποίο χάνεις»- του καλλιτέχνη δρόμου Pegasus (έγινε γνωστός χάρη στη δουλειά του «Πεπτωκώς Άγγελος», με την οποία απέτισε φόρο τιμής στην Έιμι, λίγο μετά το θάνατό της). Info: Στην ιστοσελίδα του Εβραϊκού Μουσείο στο Λονδίνο δίνεται η δυνατότητα dοwnloading χάρτη του «Amy Street Art Trail».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments