Πολιτισμός

Δωρεάν θέσεις για ανέργους στη γενική δοκιμή του “Μάκβεθ”

Δωρεάν θέσεις για ανέργους στη γενική δοκιμή του “Μάκβεθ”
Στο πλαίσιο της κοινωνικής της πολιτικής, η Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ) προσφέρει 400 δωρεάν θέσεις σε ανέργους, στη γενική δοκιμή του «Μάκβεθ», την Παρασκευή 21 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της πολιτικής, η Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ) προσφέρει 400 δωρεάν θέσεις σε ανέργους, στη γενική δοκιμή του «Μάκβεθ» του Βέρντι, στην Κεντρική Σκηνή – Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), την Παρασκευή 21 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα.

Η ΕΛΣ διευρύνει την κοινωνική της πολιτική και συνεχίζει την προσφορά δωρεάν θέσεων για ανέργους και στις γενικές δοκιμές των παραγωγών της στην Κεντρική Σκηνή των νέων της εγκαταστάσεων στο ΚΠΙΣΝ.

Ο Μάκβεθ, η συναρπαστική όπερα του Τζουζέππε Βέρντι, είναι η πρώτη παραγωγή όπερας που θα παρουσιαστεί στη δοκιμαστική περίοδο της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ – Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, στις 23, 25, 27, 29 Απριλίου και 3 Μαΐου, σε μουσική διεύθυνση Λουκά Καρυτινού και Ηλία Βουδούρη και σκηνοθεσία Λορέντσο Μαριάνι. Βασισμένη στην ομότιτλη «καταραμένη» τραγωδία του Σαίξπηρ, η σημαντικότερη νεανική όπερα του συνθέτη, μέσα από την έντονα δραματική μουσική της, προσφέρει σπάνια ψυχογραφήματα των βασικών ρόλων.

Η διανομή των δωρεάν εισιτηρίων για τη γενική δοκιμή -με την επίδειξη δελτίου/βεβαίωσης ανεργίας και δελτίου ταυτότητας-, θα γίνει στα ταμεία του θεάτρου Ολύμπια (Ακαδημίας 59 / Τηλ. κέντρο: 210 3662100), την Πέμπτη 20 Απριλίου, από τις 14.00 έως τις 21.00.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments