Αθλητισμός

Ζλάταν δεν γίνεσαι… Γεννιέσαι…

Ζλάταν δεν γίνεσαι… Γεννιέσαι…
Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς φλερτάρει ακόμα και με το φινάλε της καριέρας του και το www.pagenews.gr του αφιερώνει την ακροστιχίδα του ονόματός του, παρουσιάζοντας τις κορυφαίες δηλώσεις του. Διότι αν ο Ζλάταν δεν αγωνιστεί ξανά, δεν θα μας λείψουν μόνο τα γκολ του, αλλά και τα λόγια του.

Πριν από λίγες μέρες τα αγγλικά ΜΜΕ αποκάλυψαν πως ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς είναι έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να αγωνιστεί για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Σήμερα τα νέα μόνο χαρμόσυνα δεν είναι. Ο Ζλάταν τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι με την Άντερλεχτ, υπέστη ρήξη χιαστών και οι ανακοινώσεις είναι οδυνηρές: χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, υπάρχει κίνδυνος να μείνει εκτός για εννιά μήνες και βαδίζοντας πια στα 36, “φλερτάρει” ακόμα και με το φινάλε της καριέρας του.

Μιας καριέρας που δεν έχει μόνο υπέροχα γκολ, “άρρωστες” ποδοσφαιρικές κινήσεις και φάσεις που θα μας μείνουν ανεξίτηλα στο μυαλό, αλλά και κουβέντες που κανείς άλλος δεν έχει τολμήσει να ξεστομίσει.

Με τον Ζλάταν δεν βαριέσαι ποτέ. Είτε τον βλέπεις να αγωνίζεται, είτε τον ακούς να μιλάει, είτε απλά κοιτάζοντας προσεκτικά ορισμένες από τις αντιδράσεις του, αντιλαμβάνεσαι πως αυτός ο τύπος γεννήθηκε για να στρέφει πάνω του όλη την προσοχή. Για να ξεχωρίζει. Σε ό,τι κι αν κάνει. Για να κάνει τους πάντες να ασχολούνται μαζί του.

Το www.pagenews.gr βάζει στην ακροστιχίδα του ονόματός του τις κορυφαίες δηλώσεις που κατά καιρούς μας έχει χαρίσει. Με την ευχή να συνεχίσει να μας χαρίζει και μεγάλες δηλώσεις, αλλά και μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές.

Ζλάταν: “Δεν χρειάζεται να αγοράσω δώρο γενεθλίων στη γυναίκα μου. Αφού έχει τον Ζλάταν”

Λεφτά: “Αν ενδιαφέρονται οι Ασιάτες για μένα μπορούν να μου δώσουν ετήσιο μισθό 100 εκατομμυρίων ευρώ. Με αυτά τα λεφτά θα παίξω με χαρά στο κινέζικο πρωτάθλημα”

Αεροπλάνο: “Όχι δεν έχω αγοράσει Πόρσε. Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Έχω παραγγείλει ένα αεροπλάνο, είναι πιο γρήγορο”.

Τραυματίας: “Ένας τραυματίας Ζλάταν είναι μία σοβαρή απώλεια για κάθε ομάδα”.

Ανζό: “Όταν με μάρκαρε ο Στέφαν Ανζό είχε πολύ πλάκα. Πρώτα πήγα αριστερά, όπως και αυτός. Μετά έστριψα δεξιά, όπως και αυτός. Μετά ξαναπήγα αριστερά και αυτός πήγε να αγοράσει ένα hot dog”.

Νέος: “Φαίνεται πως όσο μεγαλώνω, τόσο πιο έξυπνος γίνομαι. Φυσικά, δεν κινείσαι το ίδιο σε σχέση με πέντε, δέκα ή δεκαπέντε χρόνια πριν. Γίνομαι όλο και καλύτερος όσο μεγαλώνω. Νιώθω σαν τον Μπέντζαμιν Μπάτον, γεννήθηκα μεγάλος αλλά θα πεθάνω νέος”.

….

Ιμπραϊμοβιτς: “Είναι ο τελευταίος μου 1,5 μήνας στο Παρίσι. Αν αντικαταστήσουν τον Πύργο του Άιφελ με το άγαλμα του Ιμπραϊμοβιτς, θα μείνω. Σας το υπόσχομαι”.

Μάντσεστερ: “Θαυμάζω τον Καντονά και άκουσα τι είπε. Αλλά δε θα γίνω Βασιλιάς του Μάντσεστερ. Θα γίνω ο Θεός του Μάντσεστερ”.

Πεπρωμένο: “Γεννιέσαι όπως είσαι. Εννοώ ότι υπάρχει πεπρωμένο. Κάποια πράγματα συμβαίνουν από πεπρωμένο, άλλα πράγματα από σκληρή δουλειά, αλλά την ποιότητα δεν τη μαθαίνεις. Γεννιέσαι με αυτή”.

Ραντεβού: “Η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου; Δεν την έχω συναντήσει ακόμα, αλλά όταν το κάνω θα βγούμε ραντεβού”.

Αίμα: “Και μετά ο Γκουαρδιόλα ξεκίνησε τις φιλοσοφίες του. Δεν άκουγα σχεδόν καθόλου. Και γιατί να το κάνω; Ήταν κάτι μ…κίες για αίμα, δάκρυα και ιδρώτα”.

Ιστορία: “Συνήθως λένε πως γίνεσαι θρύλος όταν πεθάνεις. Εγώ, όμως, είμαι ήδη ένας ζωντανός θρύλος της ποδοσφαιρικής ιστορίας”.

Μεγαλοδύναμος: “Ποιος θα προκριθεί; Αυτό μόνο ο Θεός το ξέρει. Μπορείς να τον ρωτήσεις, τον έχεις μπροστά σου”.

Οντισιόν: “Είναι αλήθεια ότι ο Αρσέν Βενγκέρ ήθελε να με δοκιμάσει όταν ήμουν 17. Το απέρριψα. Ο Ζλάταν δεν κάνει οντισιόν”.

Βράδυ: “Αν είμαι γκέι; Έλα το βράδυ απ’ το σπίτι μου να σου δείξω. Και φέρε και την αδερφή σου μαζί”.

Ιμπρα: “Ένα πράγμα είναι σίγουρο, το Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς εμένα δεν αξίζει να το παρακολουθήσει κανείς, επομένως δεν αξίζει και να το περιμένει”.

Τυχερός ο Κριστιάνο Ρονάλντο: “Ο Κριστιάνο είναι πολύ τυχερός τύπος. Έχει πάντα τα καλύτερα εισιτήρια για να βλέπει τον Μέσι να κερδίζει βραβεία”.

Στυλ: “Ούτε σέρβικο, ούτε σουηδικό είναι το στυλ μου. Είναι απλά το στυλ του Ζλάταν”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments