Αθλητισμός

Αυτή την ταλεντάρα θέλει να φέρει στην Τούμπα ο Ιβάν (vid)

Αυτή την ταλεντάρα θέλει να φέρει στην Τούμπα ο Ιβάν (vid)
Δείτε σε βίντεο τον 19χρονο παιχταρά που προσπαθεί να πάρει ο ΠΑΟΚ, κάνοντας το κόλπο γκρόσο.

Το τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια έχει δείξει πως λειτουργεί εξαιρετικά, φέρνοντας στην Τούμπα παίκτες που μπορεί να μην είναι ευρέως γνωστοί, αλλά είναι ικανοί να κάνουν τη διαφορά. Έναν τέτοιο έχει βάλει στο στόχαστρο ο ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα, έχοντας τον παρακολουθήσει αρκετό καιρό και είναι έτοιμος να κάνει το κόλπο γκρόσο.

Πρόκειται για τον 19χρονο Ρουμάνο, Φλορινέλ Κόμαν, που αγωνίζεται στη Βιτορούλ, όπου προπονητής είναι ο Γκιόργκι Χάτζι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, ο Κόμαν είναι ο παίκτης που θέλουν πολύ στην Τούμπα και θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει βγάλει η Ρουμανία τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι.

Όχι μόνο επειδή ο Κόμαν αποτελεί τεράστιο περουσιακό στοιχείο για την ομάδα του, αλλά και γιατί ο Γκιόργκι Χάτζι έχει σίγουρα τις άκρες να τον πάει σε πρωτάθλημα πολύ καλύτερο από το ελληνικό, διαφημίζοντας παράλληλα και την παραγωγική διαδικασία της ομάδας του. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η Στεάουα προσέφερε 1,5 εκατομμύριο για τον Κόμαν, αλλά η Βιτορούλ αρνήθηκε. Παράλληλα, ο παίκτης παρακολουθείται από Άγιαξ και Γαλατασαράι (ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ο Χάτζι), χωρίς όμως να έχει γίνει ακόμα κάποια προσφορά.

Δείτε τον σε δράση:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments