Αθλητισμός

Βόμβα: Έτοιμος να καταθέσει κατά Ολυμπιακού ο Αποστολόπουλος!

Βόμβα: Έτοιμος να καταθέσει κατά Ολυμπιακού ο Αποστολόπουλος!
Βράζουν στον Ολυμπιακό αφού θεωρούν πώς υπάρχει μεθόδευση από την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Έτοιμη να πυροδοτηθεί είναι μία «βόμβα» που μπορεί να δρομολογήσει εξελίξεις και να επαναφέρει την απειλή αφαίρεση 6 βαθμών από τον Ολυμπιακό αυτή τη φορά για τις καταγγελίες που αφορούν το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος (ποδοσφαιριστής του Πλατανιά) είναι έτοιμος να κάνει ένορκη κατάθεση στον Αθλητικό Εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου που θα λέει ότι παίκτες του Πλατανιά δέχθηκαν επίθεση στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. 

Στον Ολυμπιακό είναι ενήμεροι και «βράζουν» αφού θεωρούν ότι υπάρχει μεθόδευση στη συγκεκριμένη υπόθεση και ότι από πίσω βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. 

Όπως διαρρέεται μάλιστα από τους ερυθρόλευκους, ο παίκτης βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλονίκη και προετοιμάζει την κατάθεση του. 

Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο ότι ο Αποστολόπουλος δεν ήταν καν στην αποστολή της ομάδας του για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. 

Το πώς θα εξελιχθεί αυτή η υπόθεση θα φανεί τις επόμενες ημέρες, είναι όμως εξαιρετικά κρίσιμη αφού αν κινηθεί ο αθλητικός εισαγγελέας τότε δεν θα υπάρξει επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments