Αθλητισμός

Εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο βλέπουν στον Ολυμπιακό – Το μεγάλο σκάνδαλο και το “πραξικόπημα”

Εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο βλέπουν στον Ολυμπιακό – Το μεγάλο σκάνδαλο και το “πραξικόπημα”
Ποια είναι η μεγάλη δικαίωση των Ερυθρολεύκων όσον αφορά τα τελευταία δρώμενα στην ΕΠΟ και τι περιμένουν στο Λιμάνι ενόψει της συνέχειας; Γιατί μιλούν ανοιχτά για βρώμικο παιχνίδι και σημαδεμένη τράπουλα;

​Μόνον ως ευχάριστη εκλαμβάνεται στον Πειραιά η είδηση της σεμνής …εκπαραθύρωσης από την ΠΔΕ της ΕΠΟ του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, καθώς ο Ολυμπιακός έδωσε πολύ μεγάλη μάχη για να υπάρξει αυτή η εξέλιξη. Και όπως όλα δείχνουν, δικαιώθηκε ο κόπος και η τακτική των ανθρώπων των πρωταθλητών.

Την ώρα που πολλοί γελούσαν και ειρωνεύονταν για την επιστολή διαμαρτυρίας των Ερυθρολεύκων προς τη ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ για τα «έργα και τις ημέρες» του Κουτσοκούμνη στην Ελλάδα (μια και ο συγκεκριμένος ήταν ο «εκλεκτός» της ΦΙΦΑ για το ελληνικό ζήτημα), ο Ολυμπιακός με ατράνταχτα στοιχεία κατάφερε να αποδείξει ότι δεν τα έχει πάει και …τόσο καλά στο έργο του ο Κύπριος και έτσι, όπως όλα δείχνουν, θα αποχαιρετήσει πολύ σύντομα το ρόλο που του ανατέθηκε στην Ομοσπονδία.

Κάτι που με ικανοποίηση και ανακούφιση εκλαμβάνουν στον Ολυμπιακό, καθώς πλέον δεν αποκλείεται να αλλάξουν και άλλα πολλά στην ΕΠΟ στην μετά-Κουτσοκούμνη εποχή.

Αλλωστε, μετά τον Σταύρο Κοντονή, ο Κουτσοκούμνης γίνεται μέσα σε λίγους μήνες ο δεύτερος παράγοντας που ασχολείται με το ποδόσφαιρο και ο οποίος φεύγει από τα …πόδια του Ολυμπιακού δια της αναβαθμίσεως, κάτι που δεν μπορεί παρά να εκλαμβάνεται ως θετικό σημάδι στον Πειραιά για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο…

Αυτό που σίγουρα εξοργίζει του παράγοντες των Ερυθρολεύκων, κάνοντας λόγο για «μέγα σκάνδαλο», είναι η νέα απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ να καλέσει σε απολογία τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Φρανσουά Μοντέστο, με αφορμή όσα του καταλογίζει ο παρατηρητής Βρακάς ότι συνέβησαν μετά το τέλος του επαναληπτικού με την ΑΕΚ. Στον Ολυμπιακό έλεγαν ότι για μια ακόμα φορά οι …αντικειμενικοί και οι …εξυγιαντές κάνουν τα αδύνατα-δυνατά για να τιμωρηθεί η ομάδα τους και ότι για μια ακόμα φορά στήθηκε πλεκτάνη και σκευωρία κατά του Ολυμπιακού.

Στο Λιμάνι θεωρούν ότι συνεχίζει να παίζεται «βρώμικο παιχνίδι» στην πλάτη της ομάδας τους και ότι δεν γίνεται ο παρατηρητής να μην είδε τους …σουλατσαδόρους οπαδούς της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, που προκαλούσαν διαρκώς τα μέλη τη ερυθρόλευκης αποστολής. Από τον Ολυμπιακό ήταν έξαλλοι για την εξέλιξη αυτή, μιλούσαν για «αίσχος» και για «σημαδεμένη τράπουλα», αλλά όπως έλεγαν, αυτός ο «βρώμικος πόλεμος» κατά της ομάδας τους δεν θα περάσει μια και όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι έχουν αντιληφθεί ότι μεθοδεύεται τιμωρία του Ολυμπιακού και ότι τέτοιο «πραξικόπημα» δεν μπορεί να περάσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments