Αθλητισμός

Γκέλα και μείον 8 από τη Λαμία !

Γκέλα και μείον 8 από τη Λαμία !
Ο Άρης «κόλλησε» στο 0-0 στην έδρα του μαχητικού Πανσερραϊκού και έμεινε οκτώ βαθμούς πίσω από τη δεύτερη θέση και την Λαμία.

Χωρίς ουσία στο παιχνίδι του ο Άρης δεν κατάφερε παρά την σαφέστατη υπεροχή του απέναντι στον Πανσερραϊκό να ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Μόλις στο 3΄ ο Παυλίδης νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των Σερραίων σε τετ α τετ μετά από κάθετη πάσα του Ίλιτς. Στο 12΄ο Πίτου Γκαρσία δοκίμασε το πόδι του, ο Ρίστιτς έκανε λάθος εκτίμηση με τη μπάλα να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι του και να καταλήγει σε κόρνερ. Στο 16΄μία ακόμα ευκαιρία με το γύρισμα του Μπούρμπου μετά από εξαιρετική ατομική του προσπάθεια να απομακρύνεται πριν η μπάλα φτάσει στον Παυλίδη που περίμενε στο υψος περίπου του πέναλτι. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε, οι «κιτρινόμαυροι» δυσκολεύτηκαν στο να βρουν κενούς διαδρόμους με το 0-0 να σημαδεύει τις προσπάθειες των δύο ομάδων για τα πρώτα 45 λεπτά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης υπήρξε τραγικός, δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες δίνοντας την ευκαιρία στον Πανσερραϊκό να ψάξει δίχως όμως αποτέλεσμα το γκολ. Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, με το σουτ του Τάτου στο 54΄να βρίσκει την εξωτερική πλευρά των διχτύων του Πανσερραϊκού!  Στο 70΄μεγάλη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό με τον Φούσου να πλασάρει αουτ φάτσα με τον Διούδη. Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Πανσερραίκό με τον Τσιμίκα από το ύψος του πέναλτι να πλασάρει αμαρκάριστος σχεδόν αουτ στο 79΄. Ο Άρης από εκεί και πέρα άξιος της μοίρας του, δεν μπόρεσε να σκοράρει, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία με τον Μιλούνοβιτς στο 95΄με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος…

Οι συνθέσεις:

Πανσερραϊκός (Π. Διλμπέρης):Ρίστιτς, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Ιωαννίδης, Φουσού, Πόζογλου (53΄Σιάκκας), Ρούτσης (85΄Τσούτσης), Τσιμίκας, Στέβιτς, Γκούρτσας (76΄Κανούλας), Γαβριηλίδης

Άρης (Ν. Κωστένογλου):Διούδης, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Καράμπελας, Πίτου, Ρόβας, Τάτος, Παυλίδης (46΄Καπνίδης), Ντούνης (65΄Μιλούνοβιτς), Ιλιτς (83΄Ντόγος)

Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)

Βοηθοί: Κελάζογλου (Χαλκιδικής), Καμπερίδης (Καβάλας)

Τέταρτος: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments