Χτύπηγαν τα κεφάλια τους στον τοίχο – Τρελαμένος ο «Σφαιρό», τι έγινε με Σπανούλη | Pagenews.gr
Pagenews Team 30 Απριλίου 2017, 13:28 30 Απριλίου 2017, 13:28

​Εκ των υστέρων όλα είναι εύκολα, η αλήθεια, όμως, είναι ότι ουδείς στις τάξεις του Ολυμπιακού περίμενε ότι θα χαθεί το τέταρτο ματς με την Εφές.

Μετά την ήττα στο τρίτο παιχνίδι και το 2-1 υπέρ των Τούρκων, οι «ερυθρόλευκοι» χτύπαγαν τα κεφάλια τους στον τοίχο, αφού είχαν αδικήσει για μία ακόμη φορά τον εαυτό τους, χάνοντας από μία ομάδα που δεν είναι καλύτερη από αυτούς.

Ειδικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν τρελαμένος, βλέποντας να κινδυνεύουν οι κόποι όλης της χρονιάς μέσα σε ελάχιστες μέρες και από την Εφές, που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Ο Σφαιρόπουλος και όλο το σταφ, μετά το τρίτο παιχνίδι, ξενύχτησαν στο ξενοδοχείο, όπου διέμενε η αποστολή, προσπαθώντας να βρουν τι έφταιξε και κυρίως τι γίνεται από κει και πέρα. Κοντά στις 3 τα ξημερώματα έληξε το μίτινγκ τους και παρά το 2-1, η αισιοδοξία ήταν μεγάλη και εν τέλει δικαιώθηκαν.

Ακόμη η πρόκριση δεν έχει κατακτηθεί, αλλά πλέον ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αυτοκτονήσει για να μη μπορέσει να βρεθεί στο Φάιναλ Φορ.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ήταν εκστασιασμένοι από τον θρίμαβο της ομάδας τους, αλλά και από τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος οδεύοντας στα 35 του χρόνια, συνεχίζει να είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού και να αποδίδει σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο.

Πηγή: sportdog.gr

Ετικέτες: