Δηλώσεις – φωτιά για την κατάθεση Αποστολόπουλου ! Έρχονται τούμπα τα πάντα ! | Pagenews.gr
Pagenews Team 1 Μαΐου 2017, 19:10 1 Μαΐου 2017, 19:10

Ο 29χρονος επιθετικός τόνισε ότι όντως υπήρχαν κάποιες ύβρεις στο Καραϊσκάκη, όπως συμβαίνει γενικά στα γήπεδα, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν συνέβη το παραμικρό χτύπημα στα αποδυτήρια, όπως υποστηρίζει ο Αποστολόπουλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανούσου στο Sportit.gr:

Πολύς λόγος γίνεται το τελευταίο διάστημα για τον προ μηνός αγώνα σας με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Τί ακριβώς είχε συμβεί;

«Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση σε αυτό το θέμα χωρίς να υπάρχει λόγος. Όσον αφορά στην αναμέτρηση και εντός γηπέδου όλα κύλησαν φυσιολογικά, δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα. Κατά την άφιξή μας μακριά από τα αποδυτήρια υπήρξαν κάποιες αποδοκιμασίες και ύβρεις, όπως και στο ημίχρονο. Στον χώρο των αποδυτηρίων υπήρξαν κάποιες εντάσεις που συνηθίζονται σε αγώνες με βαθμολογικό ενδιαφέρον. Κάποιες φωνές, βρισιές και μέχρι εκεί. Εγώ είχα δεχτεί ίσως κάποιες ύβρεις από την εξέδρα όταν πηγαίναμε προς τα αποδυτήρια, επειδή είχα σκοράρει λίγο νωρίτερα με το πέναλτι. Τέτοια πράγματα συμβαίνουν στα γήπεδα της πρώτης και της δεύτερης Εθνικής που έχω παίξει, δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο».

Υπάρχει φημολογία ότι ένας συμπαίκτης σου, ο Αποστολόπουλος, έχει κάνει καταγγελία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για πολύ σοβαρά έκτροπα κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου. Ισχύει κάτι τέτοιο, έγιναν αυτά που λέγεται ότι έχει καταθέσει;

«Σας είπα πως δεν συνέβη κάτι που δεν το έχουμε ξαναζήσει στα γήπεδα. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό ο συμπαίκτης μου, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση ότι μας χτύπησε κάποιος ή έστω μας ακούμπησε. Δεν γνωρίζω εάν ο συμπαίκτης μου ήταν εκεί την ώρα του ημιχρόνου ή βρισκόταν έξω από τα αποδυτήρια για προθέρμανση. Αυτό που ξέρω είναι ότι εκτός από ένταση με ύβρεις και φωνές δεν συνέβη κάτι άλλο».

Μια λεπτομέρεια που πρέπει να αναφερθεί, είναι ότι ο Γιώργος Μανούσος διεκδικεί δικαστικά κάποια χρήματα που του οφείλονται από τότε που έπαιζε στην Καλλονή. Δικηγόρος του στην υπόθεση αυτή, είναι ο δικηγόρος του Ολυμπιακού, Αργύρης Λίβας.