Αθλητισμός

Και τώρα περιμένουμε…

Και τώρα περιμένουμε…
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 44ο πρωτάθλημα, και πλέον περιμένει τον Ρεμί Γκαρντ, την ενίσχυση που υποσχέθηκε ο Μαρινάκης και την... εξυγίανση που προσπαθεί να του αφαιρέσει τον τίτλο!

​Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε στο Αγρίνιο. Πήρε τη νίκη ως όφειλε ως πρωταθλητής και έκλεισε ιδανικά την σεζόν. Μια σεζόν για σεμινάριο στο τι δεν πρέπει να ξανακούν ποτέ οι «ερυθρόλευκοι» σε όλα τα επίπεδα αν δεν θέλουν να μπλέξουν και να κάνουν το ετήσιο έργο τους (σ.σ. την κατάκτηση του πρωταθλήματος) πιο δύσκολη.

Στο Αγρίνιο απέναντι στον φιλόδοξο Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε συγκεντρωμένος στο στόχο του και παρότι το «ξύλο» έπεφτε άφθονο με τον διαιτητή Κατσικογιάννη να περνάει το… τεστ και να παίρνει άριστα στη βαθμολογία της… εξυγίανσης, κατάφερε να πάει το ματς εκεί που το θέλει και να πάρει το τρίποντο.

Ειδική μνεία βεβαίως πρέπει να γίνει για μια ακόμη φορά στον πιο γκαντέμη ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα χρόνια τώρα. Ο Όσκαρ Καρντόσο, λογικά στο τελευταίο του ματς με τον Ολυμπιακό, έσπασε όλα τα ρεκόρ γκαντεμιάς μαζί με… όλα τα δοκάρια των ελληνικών γηπέδων.

Δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο ο Παραγουανός σημάδεψε τα δοκάρια του Κυριακίδη με την γκίνια του να είναι μικρότερη για την ομάδα την δεύτερη καθώς ο Τσόρι με το «ριμπάουντ» την έστειλε στα δίχτυα. Στην επανάληψη και εν μέσω σκηνών από… καράτε ο Ολυμπιακός μπόρεσε να ελέγξει τον ρυθμό και με το ωραίο γκολ του Ελιουνούσι να… σχολάσει τον γάμο.

Είναι αλήθεια πως έγινε προσπάθεια για να χάσει βαθμούς αλλά αυτό φάνηκε κομματάκι δύσκολο.

Σε μια χρονιά που βρέθηκε ακόμη και στο +15 ο Ολυμπιακός πήρε τον τίτλο στο +6 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και πλέον περιμένουμε όλοι τι θα ακολουθήσει.

Στον ΠΑΟΚ βεβαίως περιμένουν πως η… εξυγίανση και η δικαιοσύνη που σύμφωνα με τον πρόεδρο του δεν λειτουργεί σωστά θα τους χαρίσει το πρωτάθλημα. Η αλήθεια είναι πως το «δουλεύουν» πολύ και καλά, αλλά είναι τόσο εξόφθαλμο που θα μείνουν με αυτό που τους αξίζει. Τα πλέι οφ δηλαδή όπου συμμετέχουν άλλωστε με επιτυχία κάθε χρόνο.

Τα δύο πράγματα πλέον που περιμένουμε είναι πρώτον, την φιέστα του 7ου συνεχόμενου πρωταθλήματος και 44ου στην ιστορία του και βεβαίως την υπόσχεση του Μαρινάκη να αρχίσει να διαμορφώνεται στην ουσία.

Να αναλάβει δηλαδή και επίσημα ο Ρεμί Γκάρντ που θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο νέος προπονητής και να αρχίσει να «δουλεύει» δυνατά το πλάνο της νέας ομάδας. Έχει πολύ δουλειά μπροστά του για να βελτιώσει κατά πολύ αγωνιστικά τον φετινό Ολυμπιακό με «ενέσεις» ποιοτικότατων παικτών. Το καλοκαίρι άλλωστε και τα προκριματικά είναι κοντά και τα περσινά λάθη απαγορεύονται.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments