Κυριάκος: «Ελπίζω τα μεροκάματα να ξεπληρώθηκαν…» | Pagenews.gr
Pagenews Team 1 Μαΐου 2017, 13:19 1 Μαΐου 2017, 13:19

​Παράλληλα τοποθετήθηκε για τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, όπου υπογράμμισε: «Από σήμερα το μυαλό μας στο Κύπελλο. Η λέξη «εισιτήριο» θα ακουστεί τελευταία φορά Τετάρτη βράδυ, από Πέμπτη θα ακούγεται η λέξη «κατάκτηση»».

Συγκεκριμένα ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πως: «Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Είναι δύσκολες οι μέρες. Στενοχωρήθηκα πολύ που είδα μερικούς ανθρώπους που σέβομαι να συνδέονται με άλλους που ανέκαθεν θεωρούσα δημοσιογραφικούς φελούς να συμμετέχουν σε ένα πανηγύρι ομαδικής κλιμακτηρίου.

Χάρηκα που διαπίστωσα ότι ο κόσμος σε όλα τα γήπεδα χθες, δεν καταναλώνει κουτόχορτο. Ελπίζω τα μεροκάματα να ξεπληρώθηκαν, για εμάς η αξιολόγηση έγινε.

Δεν σταματώ δευτερόλεπτο για να απαντήσω επί τοις ουσίας, δεν θα τους άρεζαν οι απαντήσεις μου. Οι συγγνώμες δεν θα ξαναγίνουν δεκτές όμως, δεσμεύομαι.

Από σήμερα το μυαλό μας στο Κύπελλο. Η λέξη «εισιτήριο» θα ακουστεί τελευταία φορά Τετάρτη βράδυ, από Πέμπτη θα ακούγεται η λέξη «κατάκτηση».

Δεν πάμε να το διασκεδάσουμε, πάμε να το πάρουμε!».


Η σχετική δημοσίευση:

Πηγή: sdna.gr

Ετικέτες: