Αθλητισμός

Ο Παναθηναϊκός του Μαρίνου ήταν διαφορετικός

Ο Παναθηναϊκός του Μαρίνου ήταν διαφορετικός
Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της κανονικής διάρκειας τερμάτισε ο Παναθηναϊκός. Τι έκαναν οι "πράσινοι" με τον Ουζουνίδη και τι με Στραματσόνι στο τιμόνι.

​Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με φιλοδοξίες την φετινή χρονιά, με την διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου να κάνει την… υπέρβαση σε μεταγραφικό επίπεδο, σε μια προσπάθεια η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό. Οι επιλογές του Αντρέα Στραματσόνι και ο καλοκαιρινός σχεδιασμός δεν βγήκαν, με τους «πράσινους» να μένουν από νωρίς εκτός του αρχικού στόχου. 

Η επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη, που ανέλαβε μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, αποδείχθηκε η καλύτερη δυνατή. Εκ του αποτελέσματος. Ο Έλληνας τεχνικός, μάζεψε τα αποδυτήρια, κέρδισε τους παίκτες του, πήρε από αυτούς το μέγιστο δυνατό και κατάφερε στο τέλος, να πάρει την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με τους «πράσινους» να είναι έτοιμοι για τα play off. 

Ο απολογισμός στο πρωτάθλημα για τους «πράσινους» της εποχής Ουζουνίδη, κλείνει με θετικό πρόσημο, μετά και τη νίκη επί της ΑΕΛ την τελευταία αγωνιστική στη Λεωφόρο με 2-0. 

Επί των ημερών Ουζουνίδη, ο Παναθηναϊκός έχει σε 21 ματς πρωταθλήματος, 12 νίκες, 6 ισοπαλίες και τρεις ήττες. Μάλιστα έχει πετύχει 30 γκολ και έχει δεχθεί μόλις 11, μαζεύοντας συνολικά 42 βαθμούς. Οι «πράσινοι» επίσης, με τον Ουζουνίδη στον πάγκο, δεν έχουν ηττηθεί σε κανένα ματς από τους τρεις «μεγάλους» στο πρωτάθλημα. 

Το τι κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες ο Ουζουνίδης, το διαπιστώνει κανείς ευκολότερα, αν συγκρίνει τα αποτελέσματα με αυτά του Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός, έκατσε στον πάγκο της ομάδας φέτος για 9 παιχνίδια, έχοντας μαζέψει μόλις 15 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Με τον Ιταλό ο Παναθηναϊκός, είχε 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες στην Super League και έχασε έδαφος από νωρίς.

Πλέον στο «τριφύλλι», μετά τον άδοξο αποκλεισμό στο Κύπελλο, κοιτούν τα play off, με την δεύτερη θέση να αποτελεί μονόδρομο για να… σωθεί η χρονιά.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments