Αθλητισμός

«Ο Στραματσόνι έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό ως το 2018»!

«Ο Στραματσόνι έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό ως το 2018»!
Η πλευρά του Αντρέα Στραματσόνι διέψευσε τις επαφές με τη Σπάρτα Πράγας τονίζοντας ότι ο Ιταλός τεχνικός έχει ακόμα ενεργό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό ως τις 30 Ιουνίου του 2018!

Όχι μόνο διαψεύδει τις επαφές με τη Σπάρτα Πράγας το περιβάλλον του Αντρέα Στραματσόνι, αλλά ξεκαθαρίζει ότι έχει ενεργό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκός ως το καλοκαίρι του 2018.

Παρότι τα ιταλικά Μ.Μ.Ε. έφερναν τον Ιταλό τεχνικό πολύ κοντά στην ομάδα της Τσεχίας (υπάρχουν μέχρι και φωτογραφίες του Ιταλού στην Πράγα), εντούτοις το περιβάλλον του Στραματσόνι διέρρευσε πως δεν υπάρχει καμία επαφή με τη Σπάρτα, ξεκαθαρίζοντας ότι ο «Στράμα» έχει ενεργό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό ως τις 30 Ιουνίου του 2018.

Η τοποθέτηση του εκπροσώπου του πρώην προπονητή του «τριφυλλιού» ήταν πως: «Ο Αντρέα Στραματσόνι αρνείται επαφές με οποιοδήποτε σύλλογο», δήλωση που προφανώς αποτελεί παιχνίδι τακτικής, ώστε η πλευρά του Ιταλού να αποφύγει να πληρώσει την αποζημίωση που πρέπει να πάρει ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση που ο Στραματσόνι βρει νέα ομάδα.

πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments