Αθλητισμός

Ποιο πρωτάθλημα πήραν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ και ποιο ο Ολυμπιακός!

Ποιο πρωτάθλημα πήραν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ και ποιο ο Ολυμπιακός!
Tι…πρωτάθλημα πήρε φέτος η κάθε μία από τις μεγάλες ομάδες!

​•    Τέλειωσε το πρωτάθλημα λοιπόν και φέτος τελικά όλοι κάτι πήραν! Κι οι τέσσερις μεγάλες ομάδες ξεκίνησαν τη σεζόν, για πρώτη φορά μετά από χρόνια διεκδικώντας όλες το πρωτάθλημα! 

•    Ας κάνουμε και λίγη πλακίτσα, γιατί με τα δικαστικά που πάνε και ξεθάβουν στη Θεσσαλονίκη, με τη βοήθεια και της Αθήνας…, θα ξεχάσουμε και τι σημαίνει να παίρνεις πραγματικά το πρωτάθλημα. Ας πούμε λοιπόν μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι τελικά όλες οι ομάδες κάτι πήραν! 

•    Η ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα του α΄ ημιχρόνου! Αν έληγαν τα παιχνίδια στο α΄ ημίχρονο, θα ήταν πρωταθλήτρια με 59 πόντους, έναντι 54 του ΠΑΟΚ, 51 του Πανιώνιου, 50 του Παναθηναϊκού και 47 του Ολυμπιακού! 

•    Ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα του β΄ γύρου! Αν ο τίτλος κρίνονταν μόνο από τα παιχνίδια του β΄ γύρου, θα ήταν πρωταθλητής με 41 βαθμούς, έναντι 31 του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, 29 του Ολυμπιακού και 24 του Πανιώνιου. 

•    Ο Παναθηναϊκός πήρε το πρωτάθλημα στα πέναλτι! Με εννιά! Με μεγάλη διαφορά σε σχέση με τους άλλους μεγάλους. Έναντι τριών του ΠΑΟΚ και δύο της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού. 

•    Και υπάρχει και το κανονικό πρωτάθλημα! Αυτό που πήρε ο Ολυμπιακός, έχοντας φτάσει την 20η αγωνιστική 13 πόντους μακριά από τον Πανιώνιο, 15 από τον ΠΑΟΚ, 16 από τον Παναθηναϊκό κι 21 από την ΑΕΚ! Ήταν 12 Φλεβάρη. Τότε που άρχισαν πάλι οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του κι τα τέσσερα παιχνίδια με τις τούρκικες ομάδες, που τον έφθειραν πολύ σε ό,τι αφορά τους αγώνες του στο ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο κι είχε ουσιαστικά εξασφαλίσει. 

•    Την στιγμή μάλιστα που μόνο ο ΠΑΟΚ συνέχιζε κι αυτός στην Ευρώπη, αλλά ουσιαστικά ένα παιχνίδι απέσπασε την προσοχή του από το πρωτάθλημα, αφού έφαγε τρία γκολάκια στην Τούμπα από τη Σάλκε στο πρώτο ματς κι εκεί τέλειωσε το παραμύθι. 

•    Στα σοβαρά τώρα, να δούμε ποιος θα πάρει την πρώτη θέση τα πλέϊ οφς, που δίνει δικαίωμα ελπίδας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί, αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός νομίζω ότι έχει τον πρώτο λόγο. Αλλά…εξωαγωνιστικά έχουν άλλοι τον πρώτο λόγο…

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments