Αθλητισμός

Πρώην «πράσινος» στο στόχαστρο όλων των μεγάλων στην Ελλάδα – τον θέλει και ο Ουζουνίδης!

Πρώην «πράσινος» στο στόχαστρο όλων των μεγάλων στην Ελλάδα – τον θέλει και ο Ουζουνίδης!
Το ενδιαφέρον του ΠΑΟ, η σχέση του ατζέντη του με τον «Λύμπε» και τι μπορεί να παίξει με Ολυμπιακό, ΑΕΚ.

Ο Χάρης Μαυρίας – περί αυτού ο λόγος – μπορεί σύντομα να γίνει… περιζήτητος για τις μεγάλες ελληνικές ομάδες, μετά την “απελευθερωσή” του απο την Καρλσρούη!

Η γερμανική ομάδα μετά την ήττα της απο την Καιζερσλάουτερν υποβιβάστηκε κ μαθηματικά στην 3η κατηγορία κι αυτό…ευννοεί τον 23χρονο ακραίο. Στο συμβόλαιο του Μαυρία ο agent Κουτσολιάκος είχε βάλει όρο πως σε περίππτωση που έπεφτε η Καρλσρούη, ο πελάτης του θα έμενε ελεύθερος.

Η Σάντερλαντ, που το 13 πλήρωσε 3 εκ.€ στον ΠΑΟ, τον περασμένο Σεπτέμβριο τον άφησε ελεύθερο κι αυτός υπέγραψε ουσιαστικά για 1+2 χρόνια. Ο free Μαυρίας έχει προτεραιοτητά να συνεχίσει στο εξωτερικό αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν συγκινεί (το αντίθετο μάλιστα) σύμφωνα με πληροφορίες, την ελληνική Big 4.

O Παναθηναϊκός δεδομένα ασχολείται με την υπόθεση Μαυρία. Αρέσει στον Ουζουνίδη, έχει και πολύ καλή σχέση ο Λύμπε με τον ατζέντη του, Κουτσολιάκο, πράγμα που μπορεί να βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι ότι ο Εμποκού δύσκολα θα παραμείνει αφού προτεραιότητα της Κιέβο είναι να τον πουλήσει και ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να καταβάλει τα σχεδόν 3εκ. ευρώ που ζητάει. Και δεύτερον είναι ότι ο Μαυρίας είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί σε αυτή τη θέση που τώρα αγωνίζεται ο Εμποκού.

Απο εκεί και πέρα ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός παραδοσιακά ασχολούνται με ελληνικά πρότζεκτ όπως ο 23χρονος ακραίος και έχουν ήδη ρωτήσει σχετικά !

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments