Διεθνή

27 τραυματίες από την πτήση προς Μπανγκόκ, ανάμεσά τους και παιδιά (vid)

27 τραυματίες από την πτήση προς Μπανγκόκ, ανάμεσά τους και παιδιά (vid)
Δείτε βίντεο από τις σκηνές χάους που εκτυλίχθηκαν σε πτήση προς την Μπανγκόκ, όταν από αναταράξεις στα 30.000 πόδια τραυματίστηκαν σοβαρά αρκετοί επιβάτες, ανάμεσά τους και μωρά.

Τουλάχιστον 27 επιβάτες μιας πτήσης της Aeroflot από τη Μόσχα για την Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης τραυματίστηκαν από ισχυρές αναταράξεις στον αέρα, ανακοίνωσε σήμερα η ρωσική αεροπορική εταιρεία. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ένας από τους τραυματίες έχει σπασμένη σπονδυλική στήλη, ενώ στους τραυματίες συγκαταλέγονται και τρία μωρά.

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν από την προσγείωση του αεροσκάφους, τη νύχτα της Κυριακής προς την Δευτέρα. Ένας εκπρόσωπος της πρεσβείας της Ρωσίας στην Ταϊλάνδη, ο Ντένις Αντόνιουκ, διευκρίνισε ότι τραυματίστηκαν 24 Ρώσοι και τρεις Ταϊλανδοί επιβάτες. Από αυτούς, οι 15 Ρώσοι και οι δύο Ταϊλανδοί παραμένουν για νοσηλεία σε νοσοκομεία.

Το βίντεο ανέβηκε στο Instagram από την Evgenia Zibrova με το εξής σχόλιο: «Πολλά κενά αέρος μία ώρα πριν την προσγείωση οδήγησαν σε σπασμένα κόκκαλα, εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία».

Η ίδια συνεχίζει: «Πολλοί άνθρωποι από την καμπίνα έσπασαν τις μύτες τους, μωρά έχουν μελανιές, κάποιοι είναι αναίσθητοι. Ευτυχώς είμαστε ακόμη ζωντανοί. Aeroflot, σε παρακαλώ βοήθησε αυτούς τους ανθρώπους».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments