«Πυρά» Καρκατσούλη κατά της Κατερίνας Μάρκου: Αποστασία αλλά με … επίπεδο | Pagenews.gr
Pagenews Team 1 Μαΐου 2017, 14:44 1 Μαΐου 2017, 14:44

«Πυρά» κατά της Κατερίνας Μάρκου εξαπολύει ο Παναγιώτης Καρκατσούλης από το Ποτάμι, με αφορμή συνέντευξη της ανεξάρτητης βουλευτή, στην οποία δήλωσε ότι δεν θα παραμείνει για πολύ στις τάξεις των ανεξάρτητων βουλευτών.

«Αποστασία αλλά με … επίπεδο: Τελικά για ένα παλιό κόμμα εξουσίας, κανένα πρόβλημα δεν είναι άλυτο. Το επιτελείο του κ. Μητσοτάκη βρήκε εκλογική περιφέρεια και για την κυρία Μάρκου. Η προσχώρηση της στην Ν.Δ. καθυστερούσε γιατί οι γαλάζιοι βουλευτές δεν την ήθελαν στην Β’ Θεσσαλονίκης και δεν υπήρχαν εγγυήσεις για την επανεκλογή της. Όμως λύση βρέθηκε και θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες» σχολιάζει ο κ. Καρκατσούλης προσθέτοντας: «Προς το παρόν η βουλευτής έδωσε την απαραίτητη συνέντευξη (στα πρότυπα Φωτήλα) όπου εκθειάζει τον αρχηγό της Ν.Δ.: ‘Ειλικρινής, ευθύς, ακομπλεξάριστος, προσιτός, με επίπεδο’. Απαραίτητος όρος που βοηθάει να ξεχαστούν και όσα παρόμοια εγκωμιαστικά είχε πει για την κυρία Γεννηματά όταν ανεξαρτητοποιήθηκε».

Για την αποχώρηση της κ. Μάρκου από το Ποτάμι ο κ. Καρκατσούλης συμπληρώνει: «Βέβαια από εμάς έφυγε γιατί δεν ήθελε να δίνει στο Κίνημα την συνδρομή που όλοι οι βουλευτές δίνουν (το 20% του μισθού τους). ‘Γιατί να δώσω σε δύο χρόνια, 20.000 σε ένα κόμμα που μέχρι τις εκλογές μπορεί και να μην υπάρχει;’ ήταν η επική της ερώτηση».

«Ελπίζουμε ότι η Ν.Δ. έχει την οικονομική άνεση να διευκολύνει την βουλευτή αλλιώτικα να της το πουν να παραμείνει ανεξάρτητη» καταλήγει ο βουλευτής.

Ετικέτες: