Αθλητισμός

Αλλάζει χέρια ο ΠΑΟ; – ΟΛΗ η αλήθεια για τις κινήσεις Αλαφούζου – Οι φήμες και ο Βαρδινογιάννης!

Αλλάζει χέρια ο ΠΑΟ; – ΟΛΗ η αλήθεια για τις κινήσεις Αλαφούζου – Οι φήμες και ο Βαρδινογιάννης!
Δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ώρες τα σενάρια για την επόμενη μέρα του Τριφυλλιού. Ποια είναι, όμως, η πραγματικότητα; Τι επιθυμεί ο πρόεδρος, τι έκανε και τι έχει υποσχεθεί;

Κυκλοφόρησε σήμερα ότι ο Γιάννης Αλαφούζος είναι ανοιχτός προς όλους τους ενδιαφερόμενους για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και διατεθειμένος να συζητήσει το ενδεχόμενο να εισχωρήσουν στη διοίκηση νέοι συμπαίκτες.

“Είναι γνωστό και είχε γραφτεί σε μερίδα του Τύπου ότι ο Γιάννης Αλαφούζος ψάχτηκε να βρει συμπαίκτη για την ΠΑΕ πριν τα Χριστούγεννα, ένα σενάριο που ποτέ διαψεύστηκε και αντιθέτως πάντα υπάρχει στην επιφάνεια ως πιθανό ενδεχόμενο για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό.

To εν λόγω σενάριο όχι μόνο δεν διαψεύστηκε, αλλά ο Sportdog είναι σε θέση να γνωρίζει πως ο κ. Αλαφούζος “προσέλαβε” ακόμα και γνωστό γραφείο που δραστηριοποιείται σε αυτό τον τομέα, ώστε να βρεθεί επενδυτής-συμπαίκτης από το εξωτερικό.

Βέβαια, μέχρι να συμβεί αυτό κι αν όντως αλλάξει η υπάρχουσα διοικητική κατάσταση στην ομάδα, ο Γιάννης Αλαφούζος παρουσιάζεται διατεθειμένος να παραμείνει ενεργός, διασφαλίζοντας τη μετάβαση στη νέα εποχή, αν και όποτε προκύψει. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση, δηλαδή, να μείνει η ΠΑΕ “ακέφαλη”, καθώς ο Έλληνας επιχειρηματίας δείχνει πρόθυμος να στηρίζει την ομάδα για όσο διάστημα χρειαστεί”, γράφαμε χαρακτηριστικά πριν από μέρες, προαναγγέλλοντας πρώτοι ότι μπορεί να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στα διοικητικά του Τριφυλλιού, αν και δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιος ενδιαφερόμενος που ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στο υπάρχον διοικητικό σχήμα του Τριφυλλιού.

Όπως και να έχει, πάντως, τα σενάρια που θέλουν τον Παναθηναϊκό να αλλάζει χέρια δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ώρες, αν και το σημαντικό είναι ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έχει εγγυηθεί -και σε πρόσφατη συνάντησή του με τους οργανωμένους οπαδούς- ότι θα συνεχίσει να ενισχύει την ομάδα και πως δε σκοπεύει να αποχωρήσει αν δεν υπάρξει η ιδανική διάδοχη κατάσταση, ενώ θυμίζουμε ότι διέψευσε κατηγορηματικά και τις φήμες που μιλούν για επιστροφή της οικογένειας Βαρδινογιάννη στα δρώμενα του συλλόγου.

πηγή:  sportdog.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments