Αθλητισμός

Αυτοί είναι στην έξοδο από τον Ολυμπιακό

Αυτοί είναι στην έξοδο από τον Ολυμπιακό
Εκτός από το θέμα του προπονητή και την ενίσχυση της ομάδας, στον Ολυμπιακό θα κληθούν να ασχοληθούν και με τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών.

​Σε πρώτο πλάνο αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό είναι χωρίς αμφιβολία το θέμα του προπονητή και εκείνο της ενίσχυση της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν. 

Οι Πειραιώτες, όμως, θα κληθούν να ασχοληθούν και με τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι βρίσκονται ήδη στο ρόστερ ή είναι δανεικοί σε άλλες ομάδες. 

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση φαίνεται πως είναι ο Βιάνα, ο οποίος επί Λεμονή δεν πήρε ούτε μία συμμετοχή και πρόκειται για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή που δεν δικαίωσε τις προσδοκίες που υπήρχαν μετά την εισήγηση του Πάουλο Μπέντο για την απόκτησή του. 

Στην πόρτα της εξόδου φέρονται να βρίσκονται ο Μανουέλ Ντα Κόστα και ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια, των οποίων τα συμβόλαια όλα δείχνουν πως δεν θα ανανεωθούν. 

Άγνωστο παραμένει τι θα συμβεί με τους δύο Αργεντινούς, τον Καμπιάσο και τον Τσόρι, στους οποίους είναι πολύ πιθανό να προταθεί κάποιο πόστο μέσα στον σύλλογο. 

Από την ομάδα αναμένεται να αποχωρήσει σίγουρα και ο Όσκαρ Καρντόσο από τον οποίο όλοι περίμεναν περισσότερα από τον Παραγουανό επιθετικό. 

Μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός έχει παραχωρήσει ως δανεικούς περισσότερους από είκοσι ποδοσφαιριστές σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν εξελίξεις και στην υπόθεση Σεμπά που φαίνεται πως υπάρχει «ζεστό» ενδιαφέρον από την Γαλατασαράι.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments