Αθλητισμός

“Βλέπει” Σαλιμπούρ ο Ολυμπιακός (vids)

“Βλέπει” Σαλιμπούρ ο Ολυμπιακός (vids)
Την περίπτωση του Γιανίς Σαλιμπούρ φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός, ώστε να δυναμώσει τα άκρα της επίθεσής του στη θερινή μεταγραφική περίοδο. Τα δεδομένα για την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου.

​Την ώρα που παρατηρείται στασιμότητα στο θέμα του προπονητή, στον Ολυμπιακό φαίνεται πως συνεχίζουν να εξετάζουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να ενισχύσουν το υπάρχον ρόστερ της ομάδας στην επόμενη μεταγραφική περίοδο. 

Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Γιανίς Σαλιμπούρ. Πρόκειται για 26χρονο εξτρέμ, ο οποίος αγωνίζεται στην Γκινγκάμπ και φέτος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική σεζόν (με 6 γκολ και 5 ασίστ σε 34 συμμετοχές). 

Το όνομα του Γαλλοαφρικανού ποδοσφαιριστή είχε ακουστεί ξανά πριν από μερικά χρόνια, όταν αγωνιζόταν στην Κλερμόν, στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον σχεδιασμό της ομάδας φαίνεται πως τρέχουν ο Κριστιάν Καρεμπέ με τον Φρανσουά Μοντέστο, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά τη γαλλική αγορά και στα υπ’ όψιν φαίνεται πως παραμένει ο Φερλάν Μεντί. Είναι ο αριστερός μπακ της Χάβρης που είχε ακουστεί πριν από λίγο καιρό και φαίνεται πως αποτελεί προσωπική επιλογή του Μοντέστο. 

Δείτε τα σχετικά βίντεο 

Την ίδια στιγμή, στον Ολυμπιακό αναμένεται σύντομα να κλείσουν μία σειρά από ποδοσφαιριστές, όπως ο Ρισβάνη και ο Σιώπης από τον Πανιώνιο, ο Μύγας από τον Παναιτωλικό, ο Κούτρης από τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Βέλλιος από την Νότιγχαμ Φόρεστ. Παράλληλα, εξετάζεται έντονα το ενδεχόμενο να επιστρέψει πρόωρα ο Κωνσταντίνος Λαΐφης, αν και ο δανεισμός του στη Σταντάρ Λιέγης είναι διετής.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments