Αθλητισμός

Επιτέλους… τέλος!

Επιτέλους… τέλος!
Τα πλέι οφ που δεν απασχολούν και δεν "παλεύονται", η "μαγιά" Λύμπε - Ουζουνίδη και απαντήσεις σε δύο (ακόμα) ψέματα.

​Η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό και εκ του αποτελέσματος σαφώς και ήταν η αποτυχημένη. Παρά το ελπιδοφόρο ξεκίνημα, πρωτάθλημα όχι απλά δεν πήρες αλλά ούτε καν διεκδίκησες. Στην Ευρώπη πέτυχες μεν τον αρχικό στόχο της πρόκρισης στους ομίλους αλλά αυτό που έμεινε ήταν ότι από εκεί και μετά δεν έκανες ούτε νίκη, ενώ η προσπάθειά σου να πάρεις το Κύπελλο και να σώσεις ότι σώζεται πνίγηκε στο «αίμα» από τον Κύζα.

Στο σημείο αυτό και μιας και ανέφερα το όνομά του συγκεκριμένου τύπου να πούμε κάτι τελευταίο και πάμε ξανά στο θέμα μας. Γιατί δυστυχώς στο ψέμα και στην προπαγάνδα τα όρια ξεπερνιούνται καθημερινά στην προσπάθεια ορισμένων να γίνουν χειρότεροι από αυτούς που (υποτίθεται πως) κορόιδευαν αλλά τελικά (αποδείχτηκε πως) θαύμαζαν και αντέγραψαν. Βλέπετε δίχως υπερβολή θα πρέπει να μας πει κανείς τι πίνει και δεν μας δίνει ώστε να «μεταφράσουμε» και εμείς ότι το πανό την Κυριακή στη «13» απάλλαξε τον Κύζα και εξέθεσε όσους τον έκριναν για τις δεδομένες αλητείες του. 

Μα ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ λέει το πανό ρε μάγκες. Αλλά ΠΟΥ να το καταλάβετε;;; Ότι ο Κύζας έκανε ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ έγκλημα σε βάρος του Παναθηναϊκού, το οποίο βέβαια σύμφωνα με τον κόσμο η διοίκηση ΑΠΕΤΥΧΕ να αποτρέψει, εξ ου και η σχετική κριτική. Αν αυτό εκτός από προπαγάνδα είναι «πυρηνική φυσική» για κάποιους τότε πάσο. Σαν τις «δηλώσεις» του Ουζουνίδη ένα πράγμα. Ο οποίος μπορεί μεν στο live να μην εστίασε δυναμικά στην κλοπή διότι έτσι κάνει ΠΑΝΤΑ, αλλά πόσο πιο ξεκάθαρα να περιέγραφε αυτό που έγινε από το «ξέραμε τι θα γίνει στην Τούμπα» ή από τις «προειδοποιήσεις» που είχε κάνει στους παίκτες; 

Η χρονιά λοιπόν τελείωσε και ουδείς θα ασχοληθεί με τα πλέι οφ. Θα γίνουν απλώς επειδή πρέπει να γίνουν και το μόνο βέβαιο είναι ότι κανένα αποτέλεσμα δεν πρόκειται να βελτιώσει την κατάσταση. Να την κάνει χειρότερη σε επίπεδο κλίματος μπορεί, αν και επί της ουσίας είπαμε πως ουδείς ασχολείται ή έχεις απαιτήσεις καθώς το βλέμμα είναι ήδη στην επόμενη σεζόν. Απλά δεν παλεύεται η όλη ατμόσφαιρα και το καταλάβαμε και στο παιχνίδι με τη Λάρισα. Ηταν γενικώς κακή η σεζόν, αλλά και πολύ σκληρός ο τρόπος που αποκλείστηκες από το Κύπελλο και δεν θα πάει εύκολα κάτω. 

Ως προς το μέλλον ρωτάνε πολλοί σε τι μπορεί να ελπίζουν για του χρόνου, αν θα αλλάξει κάτι, κλπ. Τη δεδομένη στιγμή, όσο κι αν πονάει, δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Γιατί δεν υπάρχουν πολλά. Αν κρατάς κάτι και μπορείς να πεις ότι θα χτίσεις πάνω του είναι αυτό που δημιουργήθηκε το τελευταίο τρίμηνο και το οποίο όσο πίσω κι αν σε πήγε ο Κύζας είναι ακόμη ΕΔΩ. Εννοώ τη δουλειά του Λύμπε και του Ουζουνίδη στο αγωνιστικό κομμάτι και τα αποδυτήρια, τη δημιουργίας μιας κανονικής ομάδας. 

Υπάρχει με άλλα λόγια κάτι να πατήσεις και να χτίσεις πάνω σε αυτό και δεν ξεκινάς από το μηδέν. Αυτό είναι μεν μια καλή αρχή, θα χρειαστούν ωστόσο ένα σωρό προσθήκες διότι πλέον το ρόστερ σου έμεινε «κοντό», ενώ πρέπει να δούμε τι διάολο θα γίνει και με τα «γύρω – γύρω». Αυτά που στην Ελλάδα παίζουν και σημαντικότερο ρόλο από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και που εδώ και δεκαετίες έχουν κάψει και έτη φωτός καλύτερες ομάδες μας από την φετινή.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments