Αθλητισμός

Νέες καταθέσεις «φωτιά» – Ευθεία απειλή υποβιβασμού για Ολυμπιακό!

Νέες καταθέσεις «φωτιά» – Ευθεία απειλή υποβιβασμού για Ολυμπιακό!
Σοκαριστικές είναι οι καταθέσεις των παικτών του Πλατανιά, τις οποίες αποκάλυψε η εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα», για όσα συνέβησαν στο Καραϊσκάκη, με τον Ολυμπιακό να κινδυνεύει πλέον με ποινή υποβιβασμού!

Φωτιά και λαύρα είναι οι νέες καταθέσεις των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Πλατανιάς, συγκεκριμένα των Αντώνη Κοκκαλά και Ραούλ Γιορέντε, τις οποίες αποκαλύπτει η ραδιοφωνική εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα» των Βασίλη Παπαθεοδώρου και Άρη Ασβεστά στον ΣΠΟΡ FM 94,6, στην Ασφάλεια Χανίων, με τους δύο αθλητές να περιγράφουν τρομακτικές εικόνες «ζούγκλας», τόσο κατά την άφιξη της αποστολής του κρητικού συλλόγου στο «Γ. Καραϊσκάκης», το απόγευμα εκείνο της 1ης Απριλίου, για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όσο κυρίως στα αποδυτήρια του γηπέδου κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας του Πλατανιά, Αντώνης Κοκκαλάς, κατέθεσε στην Ασφάλεια ότι πριν από την έναρξη εκείνης της αναμέτρησης έγινε «υποδοχή τραμπούκων» στο πούλμαν της ομάδας του, με χυδαίες βρισιές, απειλές και προπηλακισμούς κατά την άφιξή του, ενώ κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας και με τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ με 1-0 (σε έναν πολύ κρίσιμο αγώνα για τον Ολυμπιακό), συνέβησαν ακόμα χειρότερα πράγματα.

Ο Αντώνης Κοκκαλάς κατέθεσε επισήμως λοιπόν ότι δέχθηκε γροθιές στα πλευρά μέσα στα αποδυτήρια και ότι τόσο οι συμπαίκτες του όσο και αυτός ήταν τρομοκρατημένοι με αυτά που έζησαν και αδυνατούσαν να αποδώσουν στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι στις μεταξύ τους συζητήσεις, οι ποδοσφαιριστές έλεγαν ότι «αν δεν χάσουμε απόψε, δεν θα φύγουμε ζωντανοί από εδώ»!

Εξαιρετικά σοβαρή είναι και η κατάθεση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή του Πλατανιά και μάλιστα από προηγμένη αθλητικά χώρα, του Ισπανού αριστερού οπισθοφύλακα Ραούλ Γιορέντε. «Με το που μπήκα στα αποδυτήρια, με άρπαξε από τον λαιμό ένας μεγαλόσωμος άνδρας με διακριτικά της ομάδας του Ολυμπιακού. Εγώ ήμουν αυτός που βοήθησα έναν άνθρωπο από το staff της αποστολής μας να σηκωθεί από το έδαφος, όπου τον είχαν πετάξει», κατέθεσε σύμφωνα με πληροφορίες ο 31χρονος Μαδριλένος.

πηγή:  sdna.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments