Αθλητισμός

Ώρα πρόκρισης για Ολυμπιακό!

Ώρα πρόκρισης για Ολυμπιακό!
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Εφές (21:00, Novasports 2) στο Game 5 της σειράς των πλέι-οφ της Euroleague και ψάχνει τη νίκη που θα τον φέρει στο Final Four!

​Η κρίσιμη ώρα για τον Ολυμπιακό έφτασε! Οι «Ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Εφές (21:00, Novasports 2) και ψάχνουν τη νίκη που θα τους δώσει την πρόκριση για το Final Four.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έιδε την σειρά να… στραβώνει από νωρίς, έμεινε πίσω με 2-1 ωστόσο με μία εξαιρετική εμφάνιση στο Game 4 «άλωσε» το «Αμπντί Ιπεκτσί» και θα διεκδικήσει το εισιτήριο για το Final Four στο κατάμεστο ΣΕΦ, που θα γεμίσει το βράδυ από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ματ Λοτζέσκι (τραυματίας) και Γιάννη Αθηναίου (τιμωρημένος), ενώ μιλώντας για την κρίσιμη αναμέτρηση ανέφερε: «Παίζουμε το τελευταίο παιχνίδι της σειράς, είναι ο τελικός των τελικών, εναντίον μιας ομάδας που την ξέρουμε και μας ξέρει πολύ καλά. Το ζητούμενο πλέον είναι να κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε όσο πιο καλά μπορούμε. Και επιθετικά και αμυντικά να φέρουμε το παιχνίδι στα δικά μας μέτρα. Ξέρουμε ποιες είναι οι δυνατότητες και τα θετικά στοιχεία της Εφές και θέλουμε να τους αποσυντονίσουμε. Και αμυντικά να μπορέσουμε να τους αποδιοργανώσουμε. Περιμένουμε και τον κόσμο, ξέρουμε για το sold out. Θέλουμε με τη φωνή του ο κόσμος να ενισχύσει την προσπάθεια των παικτών, είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο».

Από την πλευρά τους, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει το παιχνίδι του για να φτάσει στη νίκη, ενώ ο Κώστας Παπανικολάου στάθηκε στους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη, που αναμένεται να είναι και σήμερα (2/5) τα «κλειδιά» του παιχνιδιού.

Στην αντίπερα όχθη, η Εφές θα κυνηγήσει τη νίκη έχοντας υποστεί το… σοκ του Game 4, με τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς να μιλά για το πέμπτο παιχνίδι του ΣΕΦ και να τονίζει: «Ερχόμαστε στο πέμπτο και τελευταίο ματς. Το 2-2 της σειράς δείχνει πως οι ομάδες αγωνίζονται στο ίδιο επίπεδο. Αν αναλογιστούμε πως το ματς γίνεται στην Αθήνα, τότε το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, αλλά μπορούμε να τον νικήσουμε, αν παίξουμε καλό μπάσκετ και είμαστε συγκεντρωμένοι».

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ντάνιελ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία) και Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία).

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments