Θέλει παραίτηση Τριτσώνη και όχι νέο… χαλίφη ο Παναθηναϊκός | Pagenews.gr
Pagenews Team 2 Μαΐου 2017, 13:02 2 Μαΐου 2017, 13:02

​Ο Παναθηναϊκός δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια μετά τα όσα έγιναν στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. 

Οι «πράσινοι» επιθυμούν την παραίτηση ή έστω την αποχώρηση με κάποιον άλλο τρόπο του Σταύρου Τριτσώνη από τη θέση του επικεφαλής της ΚΕΔ, καθώς αγνόησε την επιστολή του Γιάννη Αλαφούζου για τον ορισμό Κύζα στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τα… γνωστά αποτελέσματα. Μάλιστα υπάρχει σκέψη (όχι όμως ακόμη απόφαση) για καταγγελία του συγκεκριμένου διαιτητή στη FIFA. 

Η οργή που επικρατεί στις τάξεις του «τριφυλλιού» είναι τέτοια, που πλέον όχι απλώς έχει αρθεί η εμπιστοσύνη στην ΚΕΔ και τον Βαγγέλη Γραμμένο ως υποψήφιο στις προσεχείς εκλογές της ΕΠΟ, αλλά υπάρχει πιθανότητα ο Παναθηναϊκός να ζητήσει να ζητήσει να μην γίνουν αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέας διοίκησης στην ομοσπονδία.

Ο λόγος είναι πως οι «πράσινοι» θεωρούν πως ο Ιβάν Σαββίδης φιλοδοξεί να γίνει νέος… χαλίφης του ελληνικού ποδοσφαίρου και οι ίδιοι δεν πρόκειται να βοηθήσουν στο δικό του σχέδιο, καθώς εξ αρχής αυτό που επιζητούσαν ήταν η τήρηση της ισονομίας και του 50-50.

Πηγή: sport-fm.gr

Ετικέτες: