Αθλητισμός

Τρελό ποσό για τους 11 φευγάτους – Απίστευτη στάση ο Στιλ – Ποιοι έρχονται διάδοχοι

Τρελό ποσό για τους 11 φευγάτους – Απίστευτη στάση ο Στιλ – Ποιοι έρχονται διάδοχοι
Σκούπα και φαράσι παίρνουν στον Παναθηναϊκό, αλλά για να διώξουν τόσο κόσμο θα πρέπει να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.

​Κυριαρχούν σήμερα στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού οι εκκαθαρίσεις που πρόκειται να γίνουν το καλοκαίρι, με τους Ουζουνίδη και Λυμπερόπουλο να έχουν αποφασίσει ήδη για τους παίκτες που θα αποχωρήσουν από την ομάδα, μιας και δεν κατάφεραν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να πείσουν για την αξία τους.

Πρόκειται για μία 11άδα ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται από τον προπονητή του Τριφυλλιού και ο τεχνικός διευθυντής καλείται να διαπραγματευτεί σκληρά με τους περισσότερους απ’ αυτούς έτσι ώστε να αποχωρήσουν από την ομάδα διεκδικώντας τα λιγότερα δυνατά χρήματα.

Η αρχή θα γίνει με τους ελεύθερους που απλά θα ειδοποιηθούν ότι δε θα τους γίνει πρόταση παραμονής. Πρόκειται για τους Μαρινάκη, Μέστο και Κοτσόλη, ενώ στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο Στιλ, ο οποίος, αν και έχει συμβόλαιο, έχει ενημερώσει τη διοίκηση πως θα αποχωρήσει χωρίς να αξιώσει λεφτά, κάτι πραγματικά αξιοσημείωτο, μιας και ο Άγγλος πορτιέρο, αν και ξένος, προφανώς αναγνωρίζει ότι τη φετινή σεζόν ήταν από τους παίκτες που πλήγωσαν περισσότερο την ομάδα με την απόδοσή τους. Παράλληλα, υπάρχει η εκτίμηση και για τον Χούχουμη ότι μπορεί να αποχωρήσει χωρίς κανένα κόστος.

Από εκεί και πέρα, θα γίνουν συζητήσεις με τους υπόλοιπους παίκτες που απολαμβάνουν παχυλά συμβόλαια για τα δεδομένα του συλλόγου και θα κληθούν να τα σπάσουν με το μικρότερο κόστος για την ΠΑΕ. Πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Ρινάλντι, ο οποίος έχει άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο, το οποίο προβλέπει συνολικές αποδοχές 1,2 εκ. ευρώ.

Ακολουθεί ο Ρέις, ο οποίος έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με αποδοχές 300.000, ο Βέμερ με άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο και 400.000 και ο Γουακάσο με επίσης δύο χρόνια συμβόλαιο και 500.000 προβλεπόμενες αποδοχές. Παράλληλα, υπάρχουν ακόμα οι πιο εύκολες περιπτώσεις των Μπουμάλ και Τελάντερ, οι οποίοι έχουν ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και έχουν λαμβάνειν 200.000 και 150.000 αντίστοιχα, ενώ διετές συμβόλαιο έχει ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, ο οποίος έχει αποδοχές 200.000.

Όλα τα παραπάνω συμβόλαια αγγίζουν αθροιστικά τα 3,5 εκ. ευρώ, ποσό που θεωρείται εξωπραγματικό για να πληρωθεί από την πράσινη ΠΑΕ ως αποζημίωση, ακόμα κι αν ο Λυμπερόπουλος καταφέρει να το μειώσει σημαντικά μετά από διαπραγματεύσεις.

Όπως γίνεται επομένως αντιληπτό, είναι πολύ δύσκολο για τους Πράσινους να προχωρήσουν σε τόσες μαζικές αποδεσμεύσεις, όταν, μάλιστα, το μεταγραφικό μπάτζετ για το καλοκαίρι έχει οριστεί στα 2 εκ. ευρώ (μαζί με συμβόλαια και transfer fees), το οποίο μπορεί να αυξηθεί μόνο αν προκύψουν καλές πωλήσεις.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι η αναζήτηση παικτών για την ενίσχυση του ρόστερ περιορίζεται μόνο σε ελεύθερους που μπορούν να αποκτηθούν χωρίς κόστος.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments