Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου: Οι τούρτες… υπερπαραγωγή των γενεθλίων της (pics)

Κατερίνα Καινούργιου: Οι τούρτες… υπερπαραγωγή των γενεθλίων της (pics)
Δείτε φωτογραφίες με την ευτυχισμένη Ελληνίδα παρουσιάστρια και τις... 3D τούρτες της.

Τα 32 της χρόνια έκλεισε η Κατερίνα Καινούργιου, ανήμερα της Πρωτομαγιάς και το γιόρτασε με πολλούς καλούς φίλους, αλλά και με δύο τούρτες… υπερπαραγωγή, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες.

Οι δυο τούρτες της ήταν φυσικά 3D σε ροζ χρώμα και η Κατερίνα δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση και τον ενθουσιασμό της.

“Σήμερα νιώθω πραγματικά ευτυχισμένη γιατί σήμερα κατάλαβα ότι, ό, τι και να συμβαίνει, στη ζωή μου υπάρχουν άνθρωποι να γεμίζουν την καρδιά μου και την ψυχή μου μόνο και μόνο με την παρουσία τους και τις ευχές τους… Αν το έχετε νιώσει και ‘σεις, χαμογελάστε γιατί απλά είστε τυχεροί … Σ’ ευχαριστώ Θεέ μου για όλα αυτά που μου χαρίζεις καθημερινά … σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες ευχές σας”, έγραψε η ίδια στο Instagram.

Δείτε φωτογραφίες:

Σήμερα νιώθω πραγματικά ευτυχισμένη !!! γιατί σημερα καταλαβα ότι ό, τι και να συμβαινει στη ζωη μου υπαρχουν άνθρωποι να γεμίζουν την καρδιά μου και την ψυχή μου μόνο και μόνο με την παρουσία τους και τις ευχές τους..Αν το χετε νιώσει και σεις …χαμογελάστε γιατί απλά ειστε τυχεροί … Σ Ευχαριστω Θεέ μου για όλα αυτά που μου χαρίζεις καθημερινά …σας Ευχαριστω όλους για τις υπέροχες ευχές σας …. ✨#birthdaygirl #feelingblessed #feelingthelove #birthdaycelebration #thanksgodforeverything

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85) στις Μάι 1, 2017, 11:32πμ PDT

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments