Γυναίκα

Το μυστικό για το ιδανικό σώμα από τον personal trainer της Scarlett Johansson

Το μυστικό για το ιδανικό σώμα από τον personal trainer της Scarlett Johansson
Δείτε τι λέει η εμπειρία του προσωπικού της γυμναστή.

Έχοντας πάνω από 40 χρόνια εμπειρία, ο Αμερικανός Bobby Strom ανέλαβε να γυμνάσει τη Scarlett Johansson τόσο για την ταινία «Iron Man 2» όσο και για τους «Avengers».

Όπως αποκαλύπτει, θεωρεί τα σπριντ τον ιδανικό τρόπο για να αποκτήσουν οι γυναίκες σφιχτό σώμα, εξηγώντας ότι κατά τη διάρκεια του τρεξίματος στο μέγιστο των δυνατοτήτων για μικρή απόσταση καταναλώνονται πολλές θερμίδες και λίπος. Για την ενδυνάμωση των μπράτσων συστήνει τις κάμψεις, διότι, όπως λέει, οι μύες είναι αναγκασμένοι να σηκώσουν το βάρος ολόκληρου του σώματος.

Όπως υποστηρίζει ο γυμναστής, δεν υπάρχει σταθερή αναλογία αεροβικών ασκήσεων και ασκήσεων με βάρη που πρέπει να ακολουθεί κανείς.

Αυτό, εξηγεί, εξαρτάται από τις ανάγκες του σώματος κάθε γυναίκας, καθώς όσες επιθυμούν να χάσουν περισσότερο βάρος και λίπος θα πρέπει να κάνουν περισσότερη αεροβική γυμναστική. Αντίθετα, οι γυναίκες με λεπτότερη γραμμή σώματος καλό θα ήταν να κάνουν περισσότερες ασκήσεις με βάρη, ώστε να αυξηθεί ο μυϊκός όγκος τους.

Όσες προτιμούν να κάνουν μόνο ένα είδος γυμναστικής και να έχουν παράλληλα ισορροπημένο αποτέλεσμα στο σώμα τους καλό θα ήταν, σύμφωνα με τον Strom να ασχοληθούν με την κολύμβηση.

Όπως εξηγεί, το κολύμπι γυμνάζει ταυτόχρονα όλους τους μυς του σώματος και παράλληλα είναι μία από τις καλύτερες αεροβικές ασκήσεις, καθώς αναγκάζει την καρδιά και τους πνεύμονες να εργάζονται σε υψηλό ρυθμό. Για να επιτευχθεί, πάντως, το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν αρκεί μόνο η γυμναστική, προειδοποιεί ο Strom, αλλά θα πρέπει να ακολουθείται και η κατάλληλη διατροφή.

Ο ίδιος πιστεύει ότι πρέπει να περιλαμβάνει «τα πάντα, αλλά με μέτρο», καθώς το σημαντικότερο είναι η διατροφή να είναι πλήρης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments