Οικονομία

Προχωρούν δράσεις στήριξης των 20 εταιρειών του προγράμματος Επιχειρηματική Ανάπτυξη

Προχωρούν δράσεις στήριξης των 20 εταιρειών του προγράμματος Επιχειρηματική Ανάπτυξη
Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί και τα πρώτα εκπαιδευτικά σεμινάρια σε θέματα χρηματοδότησης και στρατηγικής, από έμπειρους συμβούλους και επαγγελματίες της αγοράς.

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς το πρόγραμμα “Επιχειρηματική Ανάπτυξη” του ΟΠΑΠ και ήδη κάθε μία από τις 20 επιχειρήσεις του προγράμματος έχει τον κατάλληλο μέντορα για μια ολοκληρωμένη καθοδήγηση.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί και τα πρώτα εκπαιδευτικά σεμινάρια σε θέματα χρηματοδότησης και στρατηγικής, από έμπειρους συμβούλους και επαγγελματίες της αγοράς. Οι μέντορες που υποστηρίζουν το πρόγραμμα είναι επιτυχημένα και υψηλόβαθμα στελέχη της ελληνικής αγοράς και επιχειρηματίες που έχουν αντιμετωπίσει παρόμοιες προκλήσεις στο παρελθόν και έχουν καταφέρει να αναπτύξουν πετυχημένα την επιχείρησή τους, δημιουργώντας έτσι υπεραξία για την οικονομία και την κοινωνία.

Έτσι, το πρόγραμμα “Επιχειρηματική Ανάπτυξη από τον ΟΠΑΠ”,δίνει μια διαφορετική και μοναδική προοπτική στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ώστε μέσα από την εξέλιξή τους να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και να διευρύνουν τους επιχειρηματικούς τους ορίζοντες.

“Βρισκόμαστε στο πλευρό των εταιρειών. Έχουμε ήδη ξεκινήσει τα εκπαιδευτικά σεμινάρια, που θα βοηθήσουν τις εταιρείες να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν. Η διάρκεια του προγράμματος είναι ένα έτος. Στόχος μας είναι να το συνεχίσουμε, να προσθέσουμε κι άλλες εταιρείες, να δούμε ποια είναι τα αποτελέσματά του και να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όσο περισσότερες επιχειρήσεις γίνεται”, ανέφερε η επικεφαλής Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ, Γεωργία Λασανιάνου, η οποία ενημερώθηκε για την πορεία των εκπαιδευτικών σεμιναρίων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments