Τουρισμός

INSTAYACHT: Ζήστε μία μοναδική εμπειρία!

INSTAYACHT: Ζήστε μία μοναδική εμπειρία!
Είτε επιθυμείτε μονοήμερη/πολυήμερη κρουαζιέρα στις ελληνικές θάλασσες, είτε επιθυμείτε απλή μεταφορά από ένα νησί σε άλλο, το INSTAYACHT είναι εδώ.

Ταξιδέψτε στην θάλασσα όπως ποτέ άλλοτε. Δημιουργήστε αναμνήσεις και συναισθήματα κάτω από τον ήλιο. Δίπλα στο κύμα και τις πανέμορφες Ελληνικές παραλίες.

Είτε επιθυμείτε μονοήμερη/πολυήμερη κρουαζιέρα στις ελληνικές θάλασσες, είτε επιθυμείτε απλή μεταφορά από ένα νησί σε άλλο, το INSTAYACHT είναι εδώ. Εύκολα, άμεσα και με ασφάλεια, πάντα με έμπειρους καπετάνιους.

Μπείτε τώρα στο www.instayacht.com τώρα, επιλέξτε ένα σκάφος σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Αφού δείτε τις φωτογραφίες και τα στοιχεία κάθε σκάφους, επιλέξτε απλά το μέρος που θέλει να επισκεφτείτε και σαλπάρετε.

Επιπλέον, έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε μία ημερήσια εκδρομή που έχουμε σχεδιάσει ειδικά για εσάς ώστε να εξερευνήσετε τους κοντινούς προορισμούς της Αττικής.. σε συναρπαστικές τιμές γνωριμίας!

Σύντομα θα είναι διαθέσιμη η νέα έκδοση του application για iOS και Android κινητά που έκανε το Instayacht να ξεχωρίσει κατακτώντας το πρώτο βραβείο του #Bluegrowth #startupweekend!

Το Instayacht είναι το σημείο συνάντησης κάθε ιδιοκτήτη σκάφους και κάθε ταξιδιώτη με σκοπό να κάνει τις διακοπές σας αξέχαστες και τις εξορμήσεις σας, μία μοναδική εμπειρία που θα θυμάστε για πάντα!

Γρήγορα , απλά, σε προσιτές τιμές για όλους! Καλές θάλασσες!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments