Αθλητισμός

Champions League: Ο Ιγκουαΐν οδηγεί τη Γιούβε στον τελικό

Champions League: Ο Ιγκουαΐν οδηγεί τη Γιούβε στον τελικό
Με δύο γκολ του Γκονζάλο Ιγκουαΐν, από ισάριθμες ασίστ του Ντάνι Άλβες, η Γιουβέντους πέρασε με 2-0 από το Μονακό και πλέον βρίσκεται μια ανάσα από τον τελικό του Champions League στο Κάρντιφ.

Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν πήγε στη Γιουβέντους όχι μόνο για να πάρει το πρωτάθλημα Ιταλίας, έπειτα από την παρουσία του στη Νάπολι, αλλά για να βρεθεί και σε βραδιές σαν αυτή. Σε βραδιές που όλη η Ευρώπη έχει τα μάτια της πάνω σου.

Ο Αργεντινός οδήγησε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν τη Γιούβε μέχρι τα ημιτελικά με τα γκολ του και με δύο δικά του τέρματα στον πρώτο ημιτελικό του Champions League στο Μονακό την οδηγεί και στο μεγάλο τελικό δύο χρόνια μετά την προηγούμενη συμμετοχή της, όταν ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα.

Με ένα γκολ στο 29′ και ένα ακόμα στο 59′, από ισάριθμες ασίστ του Ντάνι Άλβες (ιδιαίτερα στο πρώτο ο Βραζιλιάνος δίνει μαγική πάσα με το τακουνάκι), ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν υπέγραψε φαρδιά πλατιά τη νίκη – πρόκριση των Ιταλών (φτάνοντας τα 31 γκολ στη σεζόν), οι οποίοι πλέον δεν χάνουν αυτή την πρόκριση και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δούμε στο Κάρντιφ έναν τεράστιο τελικό.

Τη Γιουβέντους απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία το βράδυ της Τρίτης επικράτησε με 3-0 της Ατλέτικο στο Μπερναμπέου και βρίσκεται και αυτή και με τα… δύο πόδια στον τελικό του Κάρντιφ.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Μονακό μετά από 13 συνεχόμενες νίκες εντός έδρας. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments