Αθλητισμός

“Δεν έχει καμιά τύχη ο Ολυμπιακός αύριο”

“Δεν έχει καμιά τύχη ο Ολυμπιακός αύριο”
Σίγουρος για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό που θα σημάνει και την τρίτη σερί κατάκτηση του πρωταθλήματος εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο πρώην πρόεδρος τoυ ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Γιώργος Ανδρεόυ.

​Αναλυτικά όσα επεσήμανε στον Arena Fm ο Γιώργος Ανδρέου:

«Μακάρι να πάνε όλα καλά αυτήν την εβδομάδα για τον ΠΑΟΚ.

Είχα πει ότι θα έκανα νωρίτερα την αλλαγή Καλμαζίδη. Αποδείχτηκε ότι είχα δίκιο και εγώ και η διοίκηση που πήρε την απόφαση. Έβλεπα και στο πρόσωπο του Ελγκέτα τη σωστή λύση.

Έβλεπα από την αρχή, ότι ο ΠΑΟΚ είχε καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Αντικαταστήσαμε τον Γκόμεζ με τον Σέρβο και έγινε ό,τι έγινε.

Η αλλαγή της ψυχολογίας ήταν το σημαντικό σημείο. Δείτε τον Ντάντε για παράδειγμα. Όλοι το πιστεύουν για το πρωτάθλημα και αυτό το πέρασε ο Ελγκέτα. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε σε μια έδρα με διάφορες συμπεριφορές να κάνει μεγάλη νίκη. Είμαι σίγουρος ότι αύριο θα τα καταφέρει να σηκώσει την κούπα.

Ο Αγκάμεζ είδε τώρα την ανατροπή στο τέλος της σεζόν και για αυτό αντέδρασε έτσι. Ας νικήσουμε αύριο, ας γεμίσουμε το γήπεδο. Να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που ματώσανε φέτος, τον Α.Σ. τον κύριο Κατσαρή.

Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τον τελικό. Πρέπει να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί αύριο. Δεν είναι εύκολο να κατακτήσεις τρίτο συνεχές πρωτάθλημα.

Δεν έχει καμία τύχη αύριο ο Ολυμπιακός. Είμαστε πολύ καλύτεροι από αυτούς».

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments