Αθλητισμός

“Έσβησε” ο Κύπριος φίλαθλος του ΠΑΟΚ

“Έσβησε” ο Κύπριος φίλαθλος του ΠΑΟΚ
Την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 24 ετών άφησε ο Κύπριος φίλαθλος του ΠΑΟΚ, Νάσος Κωνσταντίνου, που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά τα επεισόδια έπειτα τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

​Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, μετά τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, σημειώθηκαν επεισόδια σε χώρο κοντά στο γήπεδο της Τούμπας. Οπαδοί του Δικεφάλου δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους λίγο πριν τις 10 το βράδυ, καθώς κατευθύνονταν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ανάμεσα σε όσους τραυματίστηκαν ήταν κι ένας 24χρονος φίλαθλος των “ασπρόμαυρων”, ο Νάσος Κωνσταντίνου από την Πάφο, ο οποίος μάλιστα νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση τα τελευταία 24ωρα, καθώς χτυπήθηκε σοβαρά από διερχόμενο αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να αποφύγει τους αγνώστους που του επιτέθηκαν. 

Ο Κύπριος φίλαθλος βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση όλες αυτές τις ημέρες στο Νοσοκομείο “Γ.Παπανικολάου’, ωστόσο δεν κατάφερε κι έχασε τη μάχη με τον θάνατο, βυθίζοντας στην θλίψη τους συγγενείς του και την οικογένεια του Δικεφάλου.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments