Αθλητισμός

Κάζο για Γιουνάιτεντ – “Έδωσε 85 εκατομμύρια κι έφαγε… χυλόπιτα”!

Κάζο για Γιουνάιτεντ – “Έδωσε 85 εκατομμύρια κι έφαγε… χυλόπιτα”!
Για ποιον παικταρά φέρονται να τα "έσκασαν" οι Άγγλοι, αλλά δεν τους έγινε το χατήρι;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Guardian”, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήγε να κάνει το μεγάλο “μπαμ” με την απόκτηση ενός εκ των μεγαλύτερων ταλέντων παγκοσμίως, του Κιλιάν Εμπαπέ της Μονακό.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι “κόκκινοι διάβολοι” προσέφεραν στους Μονεγάσκους 85 εκατομμύρια, ξεπερνώντας ακόμα και το ποσό που έδωσαν πέρυσι για τη μεταγραφή του Αντονί Μαρσιάλ από την ίδια ομάδα.

Ωστόσο, η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν… μάσησε και είπε ένα μεγαλοπρεπέστατο “όχι” στους Άγγλους κάνοντας γνωστό ότι δεν συζητά την παραχώρηση του Γάλλου “κανονιέρη” με λιγότερα από 120 εκατομμύρια!

Το καλοκαίρι, πάντως, αναμένεται να γίνει χαμός με το νεαρό επιθετικό, ο οποίος είναι μόλις 18 ετών και ήδη πρωταγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ήδη έχει ακουστεί πως έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του Ρεάλ Μαδρίτης, η Μάντσεστερ Σίτι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μπαρτσελόνα, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Γιουβέντους, με το ρεπορτάζ της “Guardian” αναφέρει ότι ο ίδιος ο Εμπαπέ έχει… αδυναμία στη Ρεάλ του συμπατριώτη του, Ζινεντίν Ζιντάν!

πηγή:  .sportdog.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments