Αθλητισμός

Μοντεστό: “Βλέπουμε παίκτες και από Ιταλία”

Μοντεστό: “Βλέπουμε παίκτες και από Ιταλία”
Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην ιταλική ιστοσελίδα tuttomercatoweb.com παραχώρησε ο Φρανσουά Μοντεστό.

​Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού μίλησε για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας, για τον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Μονακό και στη Γιουβέντους, αλλά και για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, στον οποίο αναφέρθηκε με θερμά λόγια. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Μοντεστό: 

-Για τον Ολυμπιακό και τη μεταγραφική ενίσχυση του καλοκαιριού: «Είμαστε έτοιμοι, κοιτάζουμε ήδη αρκετούς παίκτες που θα μας χρησιμεύσουν, ακόμα και στην Ιταλία. Εδώ στην Ελλάδα η περιπέτειά μου πηγαίνει πολύ καλά, έχουμε κερδίσει το έβδομο σερί πρωτάθλημα, έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες χάρη στον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη. Ξεκινάει το πρότζεκτ της νέας σεζόν και θέλουμε να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε». 

-Για τη Μονακό: «Η Μονακό πάντα κάνει θαυμάσιες εμφανίσεις στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, μην ξεχνάμε ότι έχει φτάσει έναν τελικό Κυπελλούχων και έναν Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ συχνά φτάνει στα τελευταία στάδια της μεγάλης διοργάνωσης. Δεν με εκπλήσσει να την βλέπω στα ημιτελικά ανάμεσα στους μεγάλους, γιατί μεταξύ άλλων είναι και ένα ιδανικό μέρος για να παίξεις ποδόσφαιρο, με λίγη πίεση και πολλή δίψα για νίκες». 

-Για τον Ζαρντιμ και για το αν πιστεύει ότι ο Πορτογάλος μπορεί να δουλέψει σε μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο: «Είναι σίγουρα ανάμεσα στους μεγάλους τεχνικούς της εποχή μας. Τον ξέρω καλά έχοντας δουλέψει μαζί του επτά μήνες και έχουμε ακόμα θαυμάσια σχέση. Μιλάμε για έναν αληθινά καλό προπονητή, κατάλληλο να καλλιεργεί την ανθρώπινη σχέση με την ομάδα του, αλλά και δυνατό στην ανάλυση του αντιπάλου, κάνοντας όλες τις ασκήσεις στην προπόνηση με μπάλα. Κερδίζει τον σεβασμό και την αγάπη των αποδυτηρίων. Με έχει εκπλήξει η επιθετική συμπεριφορά της Μονακό, τον θυμάμαι λιγότερο επιθετικογενή στον Ολυμπιακό και αυτό είναι σημάδι ότι ξέρει να προσαρμόζεται στους παίκτες που έχει στην διάθεσή του. 

Ίσως η Μονακό να μην είναι στις 7-8 που φτάνουν πάντα στους τελικούς, αλλά είναι ισάξια της Ατλέτικο και άλλων ανάμεσα στις μεγάλες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Δεν νομίζω ότι θα αφήσει το Πριγκιπάτο, έχει πολλά να χάσει. Νομίζω ότι δεν θα φύγει, θα μείνει 2-3 χρόνια ακόμα σε αυτή την ομάδα υψηλής προοπτικής και μετά θα πάει σε top σύλλογο». 

-Για τον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ: «Η Μονακό είναι πάντα η ίδια, δεν προσαρμόζεται στον αντίπαλο. Όμως η Γιουβέντους είναι η χειρότερη δυνατή αντίπαλος, μία ομάδα πολύ καλή τακτικά, με σταθερό κορμό και έναν αληθινά καλό προπονητή, που την οδηγεί εδώ και τρία χρόνια. Θα είναι μία αμφίρροπη μάχη».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments