Αθλητισμός

Νέο κύμα απολύσεων εργαζομένων στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Νέο κύμα απολύσεων εργαζομένων στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Σειρά νέων απολύσεων έχει έρθει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός τις τελευταίες ημέρες, σε συνέχεια των περικοπών που γίνονται ώστε να υπάρξει εξορθολογισμός του προϋπολογισμού.

​Λίγες εβδομάδες μετά το πρώτο κύμα απολύσεων που έγινε τον Φεβρουάριο ήρθε και δεύτερο προ ημερών. Η προσπάθεια για εξορθολογισμό του προϋπολογισμού δεν αφορά μόνο στο μπάτζετ της νέας περιόδου αλλά και σε άτομα που στελεχώνουν την ‘’πράσινη’’ ΠΑΕ.

Έτσι, ολοκληρώθηκε πρόσφατα η συνεργασία με τους Κώστα Μπατσινίλα που αποτελούσε μέλος του τμήματος σκάουτινγκ αλλά και Αλέξη Αλεξόπουλο που αποτελούσε γυμναστή της Ακαδημίας. Επιπλέον, στο δυναμικό της ΠΑΕ δεν ανήκει πλέον η Ελένη Κωνσταντοπούλου, επί πολλά έτη στέλεχος στο τμήμα μάρκετινγκ της ΠΑΕ και η μητέρα του Γιώργου Καραγκούνη, Ξένια Καραγκούνη, η οποία κατείχε πόστο στο τμήμα εισιτηρίων.

Από την άλλη μεριά αξίζει να σημειωθεί πως την περασμένη εβδομάδα είδαν χρήματα στους λογαριασμούς τους οι ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για χρήματα που αποτελούν μέρος της δόσης του Φεβρουαρίου.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments