Συστήνεται ομάδα εργασίας για το γήπεδο στο Γουδή | Pagenews.gr
Pagenews Team 3 Μαΐου 2017, 13:34 3 Μαΐου 2017, 13:34

​Το ραντεβού ανάμεσα στους δύο άνδρες πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ μέσα στην ημέρα ο Δημήτρης Μπαλτάκος αναμένεται να έχει και νέες συναντήσεις για ζητήματα που αφορούν στο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδή. Στη συνάντηση με τον Σωκράτη Φάμελλο αποφασίστηκε να συσταθεί ομάδα εργασίας αποτελούμενη από τρεις επιτροπές, νομικής τεκμηρίωσης, οικονομικής αξιολόγησης και τεχνικού σχεδιασμού. Στόχος της κυβέρνησης είναι η νομική θωράκιση του έργου ώστε να μην υπάρξει απολύτως κανένα πρόβλημα.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ αναμένεται να γίνει πράξη η σκέψη που είχε γίνει γνωστή και στη συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Μπαλτάκου να δημιουργηθεί ένα φόρουμ όλων των φίλων της ομάδας προκειμένου να μπορούν εκεί να καταθέτουν τις σκέψεις τους και τα σχόλιά τους.

Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης ο Σωκράτης Φάμελλος δήλωσε ότι «Η χωροθέτηση του γηπέδου του Παναθηναϊκού αποτελεί ένα μείζον αναπτυξιακό έργο για την Αθήνα που αλλάζει τις συνθήκες λειτουργίας της πρωτεύουσας. Έχει σαφέστατα αναπτυξιακό χαρακτήρα με τη δημιουργία θέσεων εργασίας, αλλά το βασικό είναι ότι έχει θετικό περιβαλλοντικό ισοζύγιο. Θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής συνολικά. Στόχος είναι να δημιουργηθεί η ασφάλεια για τις υποδομές, έτσι ώστε οι επιλογές να είναι περιβαλλοντικά και χωροταξικά ωφέλιμες».

Ενώ ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού υπογράμμισε ότι «Η πρόταση της κυβέρνησης για το γήπεδο του Παναθηναϊκού το τοποθετεί ως λύση του προβλήματος και όχι ως το πρόβλημα αυτό κάθε αυτό. Πρόκειται να είναι θετικό όχι μόνο για τους φίλους του Παναθηναϊκού, αλλά για όλους του πολίτες της Αθήνας».

Πηγή: sdna.gr

Ετικέτες: