Ελλάδα

Μαφιόζικη εκτέλεση 50χρονου με καλάσνικοφ έξω από σχολείο στα Γλυκά Νερά (upd)

Μαφιόζικη εκτέλεση 50χρονου με καλάσνικοφ έξω από σχολείο στα Γλυκά Νερά (upd)
Ενέδρα θανάτου σε γνωστό μπράβο της νύχτας και αθλητή του bodybuilding. Τον "γάζωσαν" τέσσερις άντρες με κράνη. Όλα δείχνουν ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Το θύμα στο παρελθόν είχε απασχολήσει την αστυνομία για εκβιασμούς. Τραυματίστηκε ελαφρά και μία μητέρα. Εικόνες από το σημείο.

Ένας άνδρας δολοφονήθηκε το πρωί της Τετάρτης την ώρα που άφηνε το παιδί του στο 2ο δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά. Το θύμα δέχτηκε επίθεση με καλάσνικοφ από τέσσερις κουκουλοφόρους.

Ο 50χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι γνωστός μπράβος της νύχτας, τραυματίστηκε θανάσιμα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, στις 08:15 σήμερα το πρωί τέσσερις κουκουλοφόροι, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο, γάζωσαν με καλάσνικοφ και σκότωσαν πατέρα μαθητή, τον γνωστό μπράβο της νύχτας και αθλητή του μπόντι μπίλντινγκ Βασίλη Γρίβα, ο οποίος μόλις είχε αφήσει το παιδί του στο σχολείο (το 2ο Δημοτικό, στην οδό Σαλώνων) κα επέστρεφε στο αυτοκίνητό του. 

Να σημειωθεί ότι ελαφρά τραυματίστηκε και μία γυναίκα από εξοστρακισμό σφαίρας. Η τραυματίας είναι μητέρα ενός παιδιού που πήγαινε στο ίδιο σχολείο με το παιδί του θύματος.

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι πυροβολισμοί και η δολοφονία του άνδρα έγιναν μπροστά στα μάτια μαθητών και γονέων, οι οποίοι κατευθύνονταν εκείνη την ώρα προς το σχολείο.

Οι κουκουλοφόροι στη συνέχεια εξαφανίστηκαν, ενώ το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν βρέθηκε καμένο μερικά μέτρα παρακάτω, και συγκεκριμένα στην οδό Αγαμέμνονος.

Η αστυνομία βρήκε στο σημείο της επίθεσης εννέα κάλυκες. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανθρώπων της νύχτας και ότι οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα θανάτου στο θύμα τους. Το θύμα στο παρελθόν είχε απασχολήσει την αστυνομία για εκβιασμούς.

Αστυνομική πηγή ανέφερε ότι το θύμα είχε μόλις αφήσει το παιδί του στο σχολείο. Οι δράστες επέβαιναν σε αυτοκίνητο και του είχαν στήσει καρτέρι, καθώς γνώριζαν ότι θα πήγαινε το παιδί του στην τάξη. Στην περιοχή διαμένει η πρώην σύζυγός του.

Ποιος ήταν ο 50χρονος αθλητής του bodybuilding

Σύμφωνα με το bodybuilding.gr, σε ηλικία 18 ετών το 1988, ξεκίνησε την επαφή του με το σιδερένιο άθλημα. Ένα χρόνο αργότερα, το 1989, με μόλις ένα χρόνο προπόνησης, κερδίζει την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία Juniors.

To 1990 κερδίζει την κατηγορία Juniors στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Στο Κύπελλο της ίδιας χρονιάς κερδίζει την πρωτιά στα Juniorsκαι παίρνει την 2η θέση στον Γενικό τίτλο, κάτι που προμηνύει μια μεγάλη καριέρα!

Το ταλέντο αυτού του αθλητή φάνηκε από νωρίς καθώς το 1991, Junior ακόμα, κερδίζει την κατηγορία του αλλά και τον Γενικό Τίτλο! Στην συνέχεια μεσολάβησε η στρατιωτική του θητεία και φτάνουμε το 1995 όπου ο Βασίλης επανέρχεται στο αγωνιστικό προσκήνιο κερδίζοντας και πάλι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ΠΕΣΔ! Ακολούθησαν αρκετές πρωτιές σε Mr Hellas για τον Βασίλη Γρίβα, όπως και διεθνείς διακρίσεις, όπως 5η θέση στο Παγκόσμιο της WABBA και 2η θέση στο Μr Europe της WABBA.

Συγκλονιστική μαρτυρία για την άγρια δολοφονία

Μια τρομοκρατημένη μητέρα περιέγραψε στον ΑΝΤ1 όσα έγιναν στο δημοτικό: «Μόλις είχα αφήσει το παιδί μου στο σχολείο, πηγαίνει στην 3η Δημοτικού. Επιστρέφοντας, στο σπίτι μου, ενημερώθηκα ότι πέφτουν πυροβολισμοί στο σχολείο. Έτρεξα στο σχολείο και είδα έναν άντρα πεσμένο στο αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με όσα έμαθα έπεσαν πέντε σφαίρες. Για να σας δώσω εικόνα, από την μια έμπαινε το παιδί του στο σχολείο και από την άλλη, τον εκτελούσαν, έπεφταν οι πυροβολισμοί. Ολα εγιναν μπροστά στα μάτια των παιδιών. Γνωρίζω ότι έχει τραυματιστεί μια μητέρα στο χέρι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments